Addicted - Tie Rack Scarf

Tuesday, March 17, 2009

Aku addicted betul dengan TR Scarf ni. Kisahnya....aku kan slalu blog-hopping & surf internet, skali terjumpalah satu forum ni yg discuss pasal TR Scarf, siap attach dorang nyer collection lagi, memang cantik2 design TR ni. Terus terjatuh cinta pandang pertama. Apa lagi...surf internet pasal TR scarf, jumpalah online shop yg jual TR ni. Banyak...tapi kena pandai surveylah, especially dari segi harga & postage. Ada yg mahal giler and tak include postage plak tu. Kat KLIA ada butk TR ni, tapi takkan aku nak gi KLIA semata2 nak beli TR Scarf, so....online shoppinglah jawapannya.


Tapi tu lah...you have to be confident klo nak online shop ni. Ada skali aku beli TR online, tapi tak dapat, nasib..owner ni baik, dia replace yg baru. Buat masa ni aku dah ada 7 helai Tie Rack Scarves. Nak buat collection. Hhhhmmmm.....klo dah terjebak dengan barang yg memang kita minat, susah nak berhenti...asyik nak membeli jer. Di sebabkan TR ni lah aku dah over budget. Skang ni kena stop membeli. Tunggu ekonomi stabil dulu.

You Might Also Like

3 comments

  1. yati-> ku dah jadi addicted dgn TR. Thanks sudi landing.

    ReplyDelete
  2. Visit us for cheap Tie Rack from London RM 58 plus delivery

    http://scarfonline.blogspot.com/

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive