TAG Seven - 6th Photo

Friday, April 10, 2009

Hehehehe....sila jangan bosan yer, ari ni ku nak langsaikan hutang TAG ni ha, makin lama makin banyak plak. Yang ni dari Maryaa and Herni.

RULES
>Go to your photos folder in your computer.
>Go to the 6th folder of photos.
>Go to the 6th picture in that folder.
>Put the picture on your blog and a description of it.
>Invite six friends to join the challenge.
>Link them in your blog and let them know they have been challenged!

Ok, this is my 6th photo in my folder. Photo my lil' prince Iman Hakimi, masih dalam hari lagi ni.
Biasalahkan, baru start kerja after confinement, mestilah nak nengok gambo anak kan, nak upload bebanyak klo boleh, wallpaper kat pc pon nak letak gambo anak, excited. Si bujang ni pon dah beso dah, kiranya dah boleh tambah sorang lagi ni. Bila tu? hehehehe.....

Aku nak dera 6 orang ni pulak, silalah buat yer (klo dah buat, ignore sajork):
1. Elysuhaili (hehehe...sorry yer ely, asyik bagi keje jer)
2. Nadnye
3. Syahadah79
4. Kak Yong
5. Hayatie
6. Amyatie

You Might Also Like

3 comments

  1. hamboii byk nye la idea org tag2 nih hahahhaha ala lebatnye rambut imannn.. comelnyeee huwaaa sedihnye plak tgk gambo baby dlm pantang..kejap aje dh besoo

    ReplyDelete
  2. ely, masa dlm pantang rambut lebat, pastu dah byk gugur. hhmmmm...kejap jer kan, mcm tak caya jer dah beso. ely...sami dah mintak adik ker? hehehhee...

    ReplyDelete
  3. salam Fiza..

    uish, dalam hari pun dah montel.. kuat nyusu yer..
    kakyong dah buat tag ni refer sini yer..
    http://kakyong72.blogspot.com/2009/03/melayan-tag-ako-eus.html

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive