TAG Six - PhotoFunia

Wednesday, April 08, 2009

Dapat TAG lagi, dari kembar tak seiras Amyatie & Hayatie.

1st, download your favourite photo using effects at
1. Do you think you are HOT?
Hhmmm....i'm cool

2. Why do you like this picture?
Sebab wajahku nampak lagi cumil selepas di touch-up

3. When was the last time you ate pizza?
Last Month, pizza kat belakang JJ Maluri

4. The last song you listen to?
Zikir 99 Asma'ul Husna by Ary Ginanjar Agustian & Haddad Alwi (Best sgt)

5. What are you doing right now besides this?
Update Calendar Meeting utk Bos

6. What name u prefer besides yours?
None

7. People to tag (Even TAG ni dari kembar THU & THA, ignore jer lah, ku terpaksa TAG kowang gak sbb peminats ku tak ramai mcm kowang)
1. Herni
2. Maryaa
3. Elysuhaili
4. Amyatie
5. Hayatie
8. Who is no.1?
Herni-nama anak sama, IMAN
9. No.3 is having relationship with?
Elysuhaili-Her husband and beloved son Sami
10. Say something about no.5?
Hayatie-Pengepam tegar & pandai menjahit
11. How about no.4?
Amyatie-Kembar tak seiras Hayatie
12. Who is no.2?
Maryaa-Online Businesswomen

13. Others
Nadnye-My new bloggers friend
Syahadah79-My new bloggers friend
Nonnie78-Member SI & bloggers friend
14. Pada sesapa yg blom buat tu, silalah yer. Klo dah buat, abaikan sahaja.

You Might Also Like

4 comments

  1. huyuh kena jawab soklan hehehehe

    ReplyDelete
  2. ku lepas lah kan fiza, kan, kan~? ;)

    ReplyDelete
  3. ely-> hahaha....mcm keja skolah plak.

    herni-> ahhhh...mana bley lepas, cepat buat.

    ReplyDelete
  4. Terima kasih, aku suka Photofunia. Kemarin saya menemukan layanan lain di mana kita bisa mengedit foto-foto kami: PicJoke - gambar lucu itu memiliki banyak efek foto.

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive