W.O.N.D.E.R.P.E.T.S

Thursday, April 16, 2009

N3 orang yang dalam kebosanan tahap gaban, layan jerlah :)
Liny, Tuck dan Ming-Ming juga
Wonderpets datang membantu
Apa yang penting....kerjasama
Apa yang penting....kerjasama
Wonderpets, Wonderpets dah berjaya
Membantu kawan yang dalam kesusahan
Kami tak besar dan kani tak kuat
Bila bekerjasama
Semua jadi mudah
Yeay....Wonderpets
yeay.....woooo....wee.....
Hahahaha.....hafal tu. Kalau anakku, yg dia hafal 'yeay' tu jerlah, sambil angkat tangan. Kowang pon mesti suka nengok citer ni kan? Ngaku jerlah. Kitorang memang layan btul citer ni, set timing, cukup pukul 2.30 pm, mesti tukal TV9, siap nyanyi2 lagi, klo kat karaoke ada lagu ni, harus suamiku pilih ni...kwang...kwang...kwang...sbb sambil drive, mesti nak nyayi lagu ni, cuma dia tak makan daun saderi (btul ker eja ni?), klo tak...dah boleh join jadi wonderpets, hahahaha.....jangan marah yer yang.

You Might Also Like

6 comments

  1. Ahahahaa.. saya cuma ingat part "Kami tak besar, dan kami tak kuat". Lepas tu my daughter pi sambung "... dan kami tak makan..."

    ReplyDelete
  2. mimielola-> every weekend memang tgk citer ni, tu yang hafal. Hahaha..pandai ur daughter tambah lirik, sesuai;)

    ReplyDelete
  3. la.. ingatkan anakku jea yang suka.. cartoon nie memang glamour.. Masa dalam pantang dulu mmg bole kata tiap2 hari tengok.. One of double 2's favourite..
    Mak dia nie dah pandai nyanyi dah..
    dah lama tak tengok la.. sejak dah start keje..

    ReplyDelete
  4. ring2...tepon berbunyik...ring2...kami dtg...
    (anak anak lembu di atas pokok) itu bahayaaaaaaaa...ini serius...wakaka
    i likeeeeeeee *wink2..;p

    ReplyDelete
  5. nadnye-> memang glamour, cute plak tu :)

    herni-> hahahaha...mu pon hafal gak yer :)

    ReplyDelete
  6. salam fiza,
    kakyong hari2 dengor, sbb sambil tenet lepas lunch, anak2 layan tgk popeye (pkl 2) terus la sampai wonderpets... la ni ibu & ayah pun dah hafal lagu ni.. hahah.. layan jer, janji hati hepi...

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive