House Progress

Thursday, May 07, 2009

'HOME SWEET HOME'

Memandangkan 'ke-excited-an' kami dah sampai tahap maksimum, smalam petang, after office hour aku & hubby merempit sampai ke Bangi nak tengok umah. Last aku gi masa bulan February aritu. Inilah hasil tangkapan untuk petang smalam.
Kualiti gambar tak berapa memuaskan sangat, sbb pakai camera phone sajork. Al-maklumlah...tak rancang nak pergi, klo terancang, haruslah aku bawa camera dan tangkap gambar banyak2. Ini pon dapat tangkap 2 keping jer, memori dah full :). Tapi tak bley masuk dalam lagi lah, sbb kat tangga tu masih ditutup, hubby dapat gak lah seludup masuk, ntah ikut celah mana pon aku tak tau, tak ajak aku plak tu :(. Menurut kata developer, dalam bulan July/August dah siap. Klo mcm tu boleh lah beraya kat umah baru :)

Hai lah rumah...cepatlah siap...dah tak sabar nak pindah ni :).

You Might Also Like

12 comments

  1. wah...bestye nk dpt umah baru..yea..yea....

    ReplyDelete
  2. Qis-> Yeay...memang best, tak sabo dah ni :)

    Syahadah-> Cantik erk...TQ, aku pon suka :)

    ReplyDelete
  3. salam Fiza,
    semoga cepat siap & tak payah nak masam2 muka dgn org2 serumah tu.. hehehhh... brp bilik?

    ReplyDelete
  4. kakyong-> Btul tu kak. Rumah ku ada 3 bilik & 2 bilik air. 1018 sq ft, kira beso lah jugak :)

    ReplyDelete
  5. yey yey nak pindah umah baru..hehee

    sakan laa nnti nk mengemas..

    ReplyDelete
  6. july-> ok lagi, sbb barang pon tak byk :)

    ReplyDelete
  7. cpt la siappp bleh buat house warming... hahahhaha aminnn

    ReplyDelete
  8. Ku pon tak sabar ely. Nnt klo ku buat house warming, ku jemput suma, insya'allah :)

    ReplyDelete
  9. ku nk dtg house warming fiza, selain bwk perut ku akan bawak present & form insurance sekali utk mu bukakan education plan utk anak bujang mu itu yer.. ekekekekek

    ReplyDelete
  10. Klo ku buat mu jgn tak dtg plak.

    ReplyDelete
  11. cantik rumah ni.... dimana ya lokasinya?

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive