Kisah 2 Biji Kuih :-)

Friday, June 19, 2009


Breakfast saya pagi ini adalah kuih Donut and kuih Gulung @ ketayap bersama dengan air milo (sendiri bancuh). Kalians tahu tak berapa harga untuk 2 bijik kuih ini? Memandangkan saya tak selalu beli kuih, saya tak expact harganya sampai macam tu skali. Klo beli pon, biasanya 3 kuih = RM1.00. Tapi yang ni nak tahu brapa harganya? Haa....RM1.10 untuk 2 bijik kuih yang cumil, rasa macam tak berbaloi. Dalam kepala hotak saya, mesti tak sampai sehinggit harga kuih ni, sekali terlebih sudah. Kalau kat cafe2 yang high class, sudah semestinya harga mahal kan, tapi ni kedai biasa jer, alahaiiiii...

You Might Also Like

2 comments

  1. mentekedarah...MIL aku buat kuih tau..dia masih jual lagik 3 singgit.besar2 pulak tu.dia kata..org buat kuih ni mmg ambek kesempatan..brg bukan naik sesangat...menagada ckp harga barg naik...!!sowi aku teremosi..

    ReplyDelete
  2. fiza,
    saiz donat tu xxl ke sampai nak caj mahal segitu...

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive