Our New Ride

Wednesday, June 17, 2009

Tada....
Inilah kereta yang dinanti2kan. Proton SAGA BLM. Aku punya kaler Hitam. Hanya ini yang kami mampu buat masa ni. Bersyukur sangat2 dengan rezeki yang Allah bagi.

Kalau ada budget lebih sket, bley buat macam ni plak. Cantik kan. Hahahaha...berangan sudah, ada ker duit fiza ooiii...lambat lagi lah klo nak modify macam ni :-). Duit yang ada pon cukup2 makan jer.

Boleh ker aku drive ni? Dah lama sangat tak memandu, tahap keyakinan diri pon dah zero. Renew lesen every year, tapi memandunya tidak. Hubby memang nak soh aku drive skang, dia dah bowing hantar aku gi kerja hari2 :-), besides nanti nak pindah rumah senang sket klo aku dah bley memandu, especially nak gi keja & hantar Iman gi nursery. Hua..ha..ha...panjanglah langkah ku lepas ni

You Might Also Like

8 comments

  1. tahniah.pandan dgn cheras tak jauh...okehh!!

    ReplyDelete
  2. Alhadulillah, Akhirnya, congrats fiza, tumpang gi endah parade bole? hihihih

    ReplyDelete
  3. akhirnya...cun cun...
    kene bawak kete tu, kalau tak sampai bila pun takan pandai. berdasarkan pengalaman nie, sekarang nie alhamdulilah ke kedah dan johor dan boleh cuma parking tempat kecik jea bermasalah ;)

    ReplyDelete
  4. wah..bila toy baru mu ni nk smpi fiza..
    leh la jmpa mu kt mane2 kita ronggeng rokiah...
    hahahah

    ReplyDelete
  5. salam.

    cantek!!!! ku suka... nnati save duit wat make over ye.. ku pun nk kn bawa keta dah ni sbb hubby dh tak keja yg satu jalan.. tgh tunggu keta kluar.. nanti kita merempit sesama ye...

    ReplyDelete
  6. walawehh..harus pjg langkahmu pas ni wehhh hehehe...syabassss bette,bombay police station ;)

    ReplyDelete
  7. congrats!!! alhamdulillah akhirnye dpt gak kete. ckp psl drive nih.. aku xbuat lagik lesen baru sbb aritu ilang ke mana.. huhuhuhu.. xtau pon cmne procedure nk buat baru.. check kt website jpj xckp pon.. huishh

    ReplyDelete
  8. tahniah, selamat berkereta baru..
    pasni pjg lah langkah... :)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive