Retak menanti Pecah

Thursday, June 25, 2009


Apalah yang retak tu? Yang pasti bukan rumahtangga yer kalians. Hhmmm...macam2 dugaan betul. Dari jual kereta..tunggu loan kereta approved..sampailah dah dapat kereta, ada jer musibah yang menimpa. Nak tahu apa?

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Ini lah dia...retak menanti pecah. Cermin kereta belah driver retak. Hubby call petang smalam, dengan intonasi yang menyirap bagitau yang cermin kereta ratak, saya yang mendengar pon terus tersirap lagi terkejut. Dari apa yang di beritahu, nampak macam kena ketuk (saya tak sempat nak tengok sbb smalam hujan), Macam2 spekulasi. Kami parking kat tepi jalan (bukan jalan besar) sebab parking kat umah penuh, so..no choice lah. Takkan sebab cuaca panas cermin bley retak, lagipon cermin keta tu tak di tutup sepenuhnya. Selama ni parking tak der apa2 pon, kereta lain pon banyak gak parking kat situ. Ntahlah...kena keluar duit lagi.

You Might Also Like

3 comments

  1. time ni plak ...
    ko dah google ke kanapa cermin boleh retak??ada batu kecik ke melantun??

    ReplyDelete
  2. Salam.

    bawak bersabar ye fiza. mmg perlukan duit tp hikmahnya hanya Allah yg tahu..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive