Transformers 2

Tuesday, June 30, 2009

Semalam aku and hubby cuti, sebab hubby nak ajar driving. Uuwaaa...dah lama tak drive, gigil kepala lutut, lagi gigil bila hubby yang ajar, manual plak tu. Nampak gayanya kena gi driving school balik...amik dalam 2-4 jam. Habis jer 'kelas memandu' trus amik Iman kat nursery. Ingatkan nak dating berdua jer, tapi kesian plak sebab masa hantar Iman gi nursery pagi tu iman nangis, dia tahu ibu ngan abah dia cuti.

Memula pergi Time Square, lepas tu pergi renew insurance motor and last skali tengok wayang lah. Kami tengok citer Transformers 2. Aku ingat cite robot2 ni boring, tapi yang ni best sangat dan tak membosankan. Dan yang paling best...Iman tak nangis, 1st time plak tu dia tengok wayang. Aku ngan hubby risau gak kalau iman buat hal, tapi sebaliknya...baguslah anak ibu & abah ni, next time kita tengok wayang lagi yer sayang.


You Might Also Like

3 comments

  1. bila la aku nak berwayang2 ni..dulu bolehla..agaknya jerit tak adeq bella nanti ek..
    ko bila nak kol SIL aku..dia kata derang ambek dr rumah jo..mana2 pun dia jemput.

    ReplyDelete
  2. aritu kitorg tgk woyang kul 5 abis 7.30; maghrib kt klcc patu bleh blk jam teruk sbb ujan lebat pokok tumbang smpai nurseri sami kul 9 huhuhuhu sami sonok aje kitorg yg xkeruan xjumpak anak.. hahahahha.. horror ah bukit nih, asal ujan aje tumbang asal ujan aje runtuh.. xpe gak maybe ade le tuhan nk tunjuk sesuatu.. tp yg xpaham asal ujan aje jam.. apekah..cheewah sukati aje bebel kt sini hahahah.. xsabo nk bwk smai tgk woyang lah gini

    ReplyDelete
  3. hada-> ko cubalah bawak bella. Aku pon riso jugak memula, tapi iman ok jer tak nangis :)

    hehehe...aku tak call lagi, nnt lah.

    ely-> Lewatnya...sian sami :), tu maknanya ko kena pindah cepat, aku risau gak area umah ko tu. Bebel lah ely...aku tak kisah. Bawalah sami tgk wayang, best :)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive