Ada makna kah? Atau....

Tuesday, July 07, 2009

Lately...aku asyik mimpi pasal baby jer. Aku mimpi aku pregnant, delivery and tengah BF baby. Baby Girl plak tu :-). Macam real jer. Ada makna kah? Atau sebab aku terlalu memikirkan for da 2nd one, sampai terbawa-bawa dalam mimpi? Orang tua2 kata, klo baby asyik hisap ibu jari kaki, maknanya nak dapat adik. Pastu klo baby tu suka buat aksi 'nonggeng' macam ni

dia nak dapat kawan, orang tua2 kata lagi lah. Iman ada gak buat macam tu dulu, tapi sampai hari ni aku masih belum conceive lagi. Banyak sungguh andaian orang dulu2 kan dan andaian tu suma tak menjadi buatku. Tak betul lah maknanya kan. Last month aku berborak ngan MIL, dia cakap klo nak bagi Iman adik, tunggu umur dia 4-5 tahun. Owh...tak mungkin, aku tak bley nak fikir macam tu, sebab umur aku dah banyak.

Dari segi mental dak fizikal, aku dah bersedia for the 2nd one. Cuma mungkin belum rezeki ku lagi untuk conceive.

You Might Also Like

8 comments

  1. ULOH...tomey nyer nonggeng..iman cecepat isap ibu jari kaki tu..mama nyer da xsabor nk bg iman adik..cepat....

    ReplyDelete
  2. nak bg smpi 4 5 tahun..jgn..sayang umur..peggy skrgpun boleh..!!hehehe

    ReplyDelete
  3. fiza ku doakan mu murah rezeki yer.. insyallah

    ReplyDelete
  4. jgn tunggu lame2...ku pon same ler fiza,skang pn rs nak bg adik kat hariz....hehehehe
    sile amik award kat blog ku

    ReplyDelete
  5. fiza..dh boleh tu nk dpt adik sorg lg ehehe..yg 1st ngan kedua ok rapat sikit bg ade kawan..

    ReplyDelete
  6. myra pun suke tonggeng..tp ku tak peknen..ku rasa mu tau sape yg kena tonggeng..18sx ka

    ReplyDelete
  7. mamanoa-> hehehe..tomei kan.

    ely-> umur dah byk lah ely, tak bley tunggu lama2.

    hada-> tu la, tak nak aku lewat2 ni. Klo bley skang jugak aku nak hada :-)

    THU-> amin...mekasih thu.

    anna-> hehehe...hariz dah minta adik erk. NNt ku amik award tu.

    adila-> Hehehe...memang dah boleh sangat.

    didahaida-> hahaha...statementmu buat ku gelak beso, mestilah ku tahu apa jawapannya ;-)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive