Tertukar CD

Friday, November 13, 2009

Kelmarin masa aku tengah basuh CD, aku perasan ada satu CD yang luar biasa daripada yang biasa...erk...CD Iman ker ni, rasanya macam bukan CD Iman, aku kenal sangat² CD Iman sebab CD yang luar biasa tu dia nyer insert dah kelabu asap pastu kat pocket insert tu kebiru-biruan, macam basuh pakai nila ☺☺☺. Memang sah lah dah tertukar CD. Huhuhu...macam mana lah orang nursery ni bley careless. Tapi aku basuh gaklah walaupon CD luar biasa tu ada meninggalkan sisa² buangan.

Hopefully, owner CD luar biasa tu pulangkanlah balik CD Iman tu, dah lah stock CD agak limited (baru ada 10 ☺☺) lagipon aku dah pulangkan balik kat nursery dengan keadaan yang bersih ^_^.

Macam mana uols handle CD ke nursery? Ada buat tanda ker? Huhuhu...janganlah tertukar CD lagi lepas ni.

You Might Also Like

4 comments

  1. ada kemungkinan juga yea macam tu.. macam2 juga.. tapi rasanya elok bubuh tanda atau nam
    a pada CD tu macam baju

    ReplyDelete
  2. comfirm ke bukan cd iman..kat nursery tu ada lagi ke selain fiza yg CDing?
    sbb ku ada gak situasi camni..
    ins anakku ada tanda blueish macam nila..bila tya nursery rupanya ku sorang je yang pakai CD kat anak..maybe ada chemical reaction kat ins tu..
    sharing is caring..

    ReplyDelete
  3. yaya tak pernah pakaikan anak CD neh, ok ke yek?

    ReplyDelete
  4. NADNYE: Tu lah Nad, hubby pon soh letak tanda kat CD tu.

    ***********************************************
    NIK: Memang dah tertukar nik, confirmed ^_^...sbb kat nursery tu ada 2 orang yg ber CD, anakku ngn anak org tu lah ^_^

    ***********************************************
    YAYA: Cubalah yaya, memang jimat tapi kena rajin membasuh ^_^

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive