Aku BENGANG

Monday, December 21, 2009

Bila 6 buah kotak yang aku dah asingkan untuk isi barang² yang nak di packing, telah di curi orang...dlm erti kata lain, orang tu malas nak buat kotak, bila nampak jer kotak kosong, suka suki jer nak amik tanpa fikir panjang yang kotak tu orang lain yang punya, memanglah ko ni pendek akal. Panas betul hati aku pagi ni bila aku nak packing² barang aku tgk kotak dah lesap. Aku tahulah ko datang kerja hari sabtu aritu nak buat packing, orang tak der kat office, tapi ko janganlah suka suki ko jer nak amik kotak kat tempat aku tu. Kalau ko amik 1 kotak tak per lah, bley di maafkan lagi, tapi ni ko amik semua kotak. Memang kurang ajar betul. Dah lah barang aku banyak, nak packing dalam masa 3 hari jer, pastu nak kena buat kotak lagi. Hilang mood aku nak packing² barang.


You Might Also Like

14 comments

  1. hehehe...sabar2..bole carik kotak lain kan?

    ReplyDelete
  2. sabor ye kak...
    time2 kite xde mood la org suka nk cr psl hik2..

    ReplyDelete
  3. AIDI-SAFUAN: Tgh menahan sabo ni, memang kotak lain byk, tapi blom jadi kotak lagi..huhuhu...

    ZELLA: Memang Hangin tau zella.

    ReplyDelete
  4. huhuhu...sabar yer..
    senyum2 selalu=D

    ReplyDelete
  5. sabar yer fiza...memang wujud dalam dunia ni orang yang suka ambil hak orang lain..

    ReplyDelete
  6. saba2... some ppl mmg mcm ni kan.. nak jalan mudah amik org punya..
    sabar2 k...

    ReplyDelete
  7. sabar aje lah kan...betul hangin ngan org mcm gini

    ReplyDelete
  8. MIERA: Masih bley senyum lagi ni miera walaupon hatiku panasss...

    ReplyDelete
  9. NORITA: Btul3x...suka amik hak org, selfish.

    LADY: Tu lah lady, org penat buat kotak yg blom jadi kotak tu, tapi dia sesenang jer amik.

    ReplyDelete
  10. ZARIN: Suma org pon akan hangin ngan org mcm ni kan zarin..eeeeiii...geram.

    ReplyDelete
  11. sapa org yang jahat ambik kotak fiza tu haaa..meh kutuk ramai2..

    ReplyDelete
  12. Hada, aku dpt agak sapa yang amik.

    ReplyDelete
  13. Yeay...windu ngan comment kak yong (^_^). Ha'ah lah kak yong, nak pindah kat HQ Office kat KL Sentral.

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive