Bersiaran dari....

Tuesday, December 29, 2009

Office baru @ Mercu, KL Sentral...ahaks...(^_^). Sangap aku semalaman smalam. Dengan keadaan office yang tunggang langgang macam tongkang pecah. Line tenet petang baru ada, itu pon nak dekat balik. Telephone office pon masih belom beroperasi lagi dari smalam sampailah skang ni. Nak mengemas pon malasssss lah sangat. Kan best klo ada orang yang bley tolong kemaskan ☺☺☺

Masih tak berkesempatan nak menjengah ke semua blog kawan². Hanya baca saja tapi tak sempat nak meninggalkan jejak, so sorry yer...bukan berat tangan tapi keadaan masa tak mengijinkan lagi.


You Might Also Like

3 komen

  1. kat kl sentral? wah...besh nyer.semua ade.

    ReplyDelete
  2. ZELLA: Memang senang, jom keja kat KL Sentral (^_^)

    AIDi-SAFUAN: Macam² ada, yg mahal...yg murah...pilih saja...ahaks...☺☺☺

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page