Anugerah Terindah DariNYA...Alhamdulillah

Tuesday, February 02, 2010

Impian jadi kenyataan (^_^). Tahap kesihatan yang kurang baik rupa²nya memberi petanda yang mengembirakan dan yang di tunggu². I'm positive...pregnant (^_^). Nak masuk 6 minggu sudah usia kandungan. Kiranya sedang elok lah sbb iman pon nak masuk 3 tahun. Unexpected pon yer gak, sbb peyod aku lari². Dah beberapa bulan asyik lewat peyod, tapi bila test...negative.


So far blom ada tanda² mabuk lagi. Klo nak ikutkan pregnancy yang 1st dulu memang aku tak mabuk, tapi hubby aku yang mabuk, kali ni tak tau lah...just wait & see (^_^). Harapan aku smoga kandungan aku sihat & sempurna. Semoga aku dapat menempuhi hari² yang mendatang dengan penuh sabar. Yerlah...nak uruskan rumahtangga, anak, kerja lagi. Dan semoga aku dapat Exclusive BF utk baby yg akan dtg nih.

Buat yang masih mencuba...usaha tangga kejayaan, jgn stress². Usaha dengan lebih gigih lagi...ahaks...



You Might Also Like

31 comments

  1. bestnye pregnant.. Tahniah!!

    saya jugak yg lom lekat2 lagi.. tkpe usaha tangga kejayaan.. =)

    jage diri baik2 ye..

    ReplyDelete
  2. tahniah fiza... bestnya... jaga diri tau...

    ReplyDelete
  3. wah tahniah..semoga semua akan sihat sjahtera..dulu2 masa 1st pgnent kita mmg mabuk..2nd pgnent pun mabuk..jenis dok hosp dulu masuk air baru okay..huhuhu..

    tu yg pkr2 nk pgnent kdg2 :)

    ReplyDelete
  4. wah...congrate!!!
    sgt jeles ok..tp xleh jalankan PROJEK MEGA kena hold dulu smpi imran da setahun setengah..kna tggu lg 7bln jer lg...

    ReplyDelete
  5. congrats!!! EDD tak jauh le dari akak pny EDD ye

    ReplyDelete
  6. tahniah!..kita akan ada baby 2010! InsyAllah...

    ReplyDelete
  7. MYPRECIOUS: Mekasih, tak per...slow² & jgn stres²

    ELL: Thanks, chem pon dah bley bagi adik tu...ahaks...

    ReplyDelete
  8. SISDEE: Mekasih sisdee, tu yg payah klo mabuk teruk kan, tak penah rasa lagi ni, tak tau lah kai ni mcm mana.

    NORA: Tak per nora, pejam celik dah 7 bln, ko prepare jer dulu, cukup time onnnn trus...wakakaka

    ReplyDelete
  9. KAK INA: Thanks kak, ha'ah...due 1/10 ☺☺

    AS: Hehehe...finally projek 2010 menjadi (^_^)

    ReplyDelete
  10. tahniah fiza... alhamdulillah...
    jaga diri baik2...
    semoga segalanya berjalan dengan lancar..
    *tumpang gembira
    :)

    ReplyDelete
  11. Mekasih Lady tak sabo nak tggu turn lady plak..(^_^), insya'allah...

    ReplyDelete
  12. bestnya fiza pregnant..congrats congrats! bagus gak ye husband yg mabuk hihihi...i dulu tkleh bau husband i...busuk betul :D

    ReplyDelete
  13. wah.. kelly tupang happy juga..
    tahniah ye fiza.. semoga semuanya berjalan dgn lancar dan selamat..
    kelly pun plan nak preggy pertengahan tahun ni.. harap2 adalah rezeki macam fiza..;)

    ReplyDelete
  14. tahniah.. baru sebut2 dah Allah makbulkan..

    Banyakkan bersabar,biasanya Iman akan jadi lebih manja..

    ReplyDelete
  15. ZARIN: Mekasih (^_^). Hehehe...teruk tu sampai tak bley bau husband ☺☺

    KELLY: Mekasih, insya'allah. Smoga kelly pon berjaya, ku doakan mu ☺☺☺

    ReplyDelete
  16. NAD: Akhirnya (^_^). Iman pon dah mula tunjuk kemanjaan yg luar biasa :), sabo jer lah.

    N: Mekasih N :)

    ReplyDelete
  17. waaahhh tahniah la. jaga leklok tau. best nye dgr org preknen. tp diri sendiri blum nak lagi. hehehe

    ReplyDelete
  18. tahniah fiza..aku pun blum tahu bila..cam nak marathon beranakpulak ni..

    ReplyDelete
  19. Mekasih Hada, klo ko dah bersedia...bley ah tambah lagi :)

    ReplyDelete
  20. Mekasih, relaks dulu noj, tggu kuyin beso sket (^_^)

    ReplyDelete
  21. Fizaaa...tahniaaaahh...Harus senyum sampai tinge ni..jaga diri,baby tu baik...take care!

    Harus pasni aku 'berusaha' bersungguh-sungguh ni..hmmmm...hahah!

    ReplyDelete
  22. THA: Harus babe (^_^). Cepat² usaha dgn lebih gigih lagi, bley join club 2010 ☺☺☺

    SURAYA: Mekasih suraya (^_^)

    ReplyDelete
  23. tahniahh fiza!! hehe project kami akan start hujung tahun ni plak insyaAllah :D

    ReplyDelete
  24. awww!!!!!congratulations babe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  25. FARAH: Mekasih, hehehe...smoga berjaya utk projek hujung tahun (^_^)

    MIRAH: Mekasih mirah (^_^)

    ReplyDelete
  26. Hi! Steph, thanks babe & TQ for drop by (^_^)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive