Dalam train pon nak Bercumbu gak ker...

Wednesday, February 10, 2010


Adoiiii...sakit mata aku petang smalam. Dah lah penat balik keja, penat berebut² nak naik KOMUTER pastu mata plak di hidangkan dengan aksi² yang kurang enak, lagi lah bertambah sakit & tambah dosa.


Adalah satu couple nih, berpeluk bagai nak rak, macam dorang sahaja yang ada kat dalam KOMUTER tu. Sakit plak mata aku nengok, berdiri kat depan aku plak tu. Pastu naik plak lagi satu couple nih. Berdiri kat sebelah aku. Bila tgk couple tu berpeluk, dorang pon berpeluk sakan gak. Kononnya nak menunjukkan klo ko boleh...aku pon boleh, mcm ko sorang jer ada makwe. Lagi sekali mata aku sakit. Macam nak comolot pon yer. Walaupon sebelah, tapi mata aku masih bley nampak aksi² dorang nih. Tau lah Valentine Day nak dekat. Klo iyer pon nak bercumbu rayu, ko pergi lah tempat lain, janganlah dalam train. Tak payahlah nak menunjuk². Tu belom lagi aksi raba meraba. Sabo jer lah.


You Might Also Like

24 comments

  1. mmg slalu nampak aksi mcm tu dlm komuter...
    wat semak pandangan je

    ReplyDelete
  2. patut dlm komuter ade polis sndrik...
    pantau tingkahlaku penumpang!!

    ReplyDelete
  3. drama kat train ni.. dah sgt common.. saya prnh tgk ade org selok2 lagi... -_-"

    ReplyDelete
  4. salam singgah, hahaha... buat semak jek derang ni, bebudak sukala cuci mata... letak hukum saman menarik gak..

    ReplyDelete
  5. dah lama tak naik komuter or lrt so adegan camni memang dah lama tak nengok hehehehe...tak mo tgk pun kalo leh

    ReplyDelete
  6. nak showoff la die serang je caring loving...
    klu dah kawen ni la pasangan yg bercerai cepat..cabulnya mulut aku

    ReplyDelete
  7. perggghhh..benci tau couple camtu..ada skali i pnah gak nmpk..confirm lum kawin sbb klu dah kawin tak kan camtu kan..kan...
    couple nie yg jantan jengok baju si girl yg terlondeh tu.....dah le depan anak2 i.....ish.........tak snonoh....yg bnci tu....sbb ORG KITA!! :(

    ReplyDelete
  8. fuhh kalau chinesse tu tak apa lg ni melayu T_______________T rasa nak sula je

    ReplyDelete
  9. ooh, blom pernah jumpe yg melayu..

    kalo bangsa lain byk kali dah.. tak kuasa nak pandang..

    sakit mate..huhu..

    slalunye paling kuat pon aku cakap kat diorg,"GET A ROOM". .hehe..

    ReplyDelete
  10. setuju ngan sisdee...kalo dah kawen xdenye kemaruk camtu.

    ReplyDelete
  11. has pernah tgk dlm lrt. ppuan tu pakai kebaya lagi! balik keje mmg mcm sardin. tp dorang ni poyo je...selamba badak...ish²

    ReplyDelete
  12. ZELLA: Bukan semak jer, tapi dah mencemarkan pandangan.

    CERO: Susah gak cero, sbb komuter dah mcm tin sardin, susah nak pantau.

    ReplyDelete
  13. SYENGET: Btul tu, tapi sakit hatilah.

    MANCAI: Thanks for drop comment :). Memang semak & bebudak pon mestilah suka, drama free.

    ReplyDelete
  14. NOHARANUTDYA: Kang kena saman plak, zaman skang kan main saman² jer (^_^)

    DIDI: Elok ler lama tak naik komuter or train, buat sakit mata & tambah dosa jer.

    ReplyDelete
  15. HADA: MEmang nak show-off ler tu.

    SISDEE: Memang benci tgk couple mcm nih. Ish...lagi tak senonoh, depan budak² buat mcm tu.

    ReplyDelete
  16. LIYANAA: Skang ni tak kira bangsa dah, melatu, cina, india...sama jer tak senonoh.

    QUIYAH: WOwo...berani gak u ckp mcm tu erk (^_^)

    ReplyDelete
  17. SHAHRINABD: Memang blom kawin pon, klo dah kawin tak gatal mcm tu.

    HAS: Memang poyo org mcm nih, tak tau malu.

    ReplyDelete
  18. adoii tensennye ko fiza.. mmg betol la menyakitkn ati dan menambah dosa.. sabar aje lah

    ReplyDelete
  19. Tu lah ely, memang tensi tgk pemandangan mcm tu, buat tambah dosa jer.

    ReplyDelete
  20. fiza..
    sekarang makin menjadikan perangai budak zaman sekarang..ku yg dah kawin ni pun agak malu nak bercium pipi dgn hubby..nak buat lebey..lagi segan..diorang tak malu pun :(

    ReplyDelete
  21. serius sakit mata nengok tapi kalau lady, lady stare je sampai dorang naik malu.. hehe...

    ReplyDelete
  22. Btul tu sasha, Budak zaman skang makin teruk akhlaknya & tak tau malu.

    ReplyDelete
  23. Hehehe...tak bley ah nak buat mcm lady, buat sakit hati & sakit mata jer memandang.

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive