Rindunya.....

Thursday, February 18, 2010

Bila cuti panjang, mulalah tahap kemalasan yang melampau pon datang. Lebih² tengah pregnant nih, lagilah menjadi² malasnya. Dah 5 hari tak update blog, tak blogwalking & tak tinggalkan jejak kat blog kawan², macam manalah traffic nak naik...ahaks...

Rindu sungguh nak menulis, tapi otak tengah tepu, no idea. Klo kat umah lagi lah, ada jer yg mengacau. Nak stay sampai tgh malam lagi lah tak larat. Pukul 8 malam tu mata dah berat, pantang baring...trus masuk ke alam mimpi, hahaha...penangan pompuan ngandung, mabuk nan ado, tapi malas dan cepat ngantuks ☺☺☺



Idea...oh idea, cepatlah datang.


You Might Also Like

3 comments

  1. hihi i ni yg tk peknen pun malas nk update blog..kalau dah stop tu, memang malas kan nak update balik..

    ReplyDelete
  2. haha agree ngan zarin... yg tak peknen pun malas update blog... cam lady gak la... komen dah kat 2 hari tak publish lagi ni..
    hehe

    ReplyDelete
  3. ZARIN & LL: Hehehe...tu lah kan, bila malas tu dtg, nak reply comment pon amik masa (^_^)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive