2nd Putrajaya International Hot Air Balloon

Friday, March 12, 2010

Sempena cuti sekolah ni, jom kita serbu Putrajaya ramai². Banyak aktiviti² yang akan di adakan. For more detail, klik banner kat bawah nih (^_^)


The Fiesta

Date: 18 - 21 March 2010

* Coincide with school holidays to capture the children and parents from all around Malaysia.

Venue: Putrajaya

* Precinct 2, adjacent to the Monument Alaf Baru.

Time:

* To stretch the event time from 7am to 9pm.

Number of Hot Air Balloons: 23

* Normal shaped : 18
o 13 hot air balloons for free flying
o 5 hot air balloons for public tethered rides

* Special shaped: 5

Theme: "1World, 1Malaysia, 1Fiesta"


You Might Also Like

9 comments

  1. teringin tapi dia naik tinggi takut gayat la pulak hehe.. tapi mcm romantic je kan. hehe

    ReplyDelete
  2. zaila dapat offer niaga kat sana, tapi kena pada hari kerjalah plak..tengah berkira2 nak g ke tak ni..hehehee

    ReplyDelete
  3. uish.. bestnyer..
    dgr suria.fm de gak announce psl hot air ballon tu..
    mesti beshkan..
    tp jauh sgt la dear..
    hihihi, ble la event beso² gitu nk wat kat pata timo ek.. ;p

    ReplyDelete
  4. 3.z.z.3: Interesting kan (^_^)

    atreyu strange: Jom (^_^)

    ReplyDelete
  5. SHAKEYMIRZA: Jom gi, bawak anak² ☺☺

    LL: I pon teringin gak, tapi dengar² bayaran nak naik belon udara ni mahal.

    ReplyDelete
  6. ZAILA: Offer bagus tu zaila, sure pengunjung ramai, mesti gerai laku nih, pergi lah...hehehe...menghasut ☺☺☺

    ♥Leily|Ummi Alya Husna♥: Ala..la..la, sedihnya dengar, insya'allah klo ada rezeki nnt mana tau sampai pata timo plak (^_^)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive