METERED EARNINGS - Apa maksudnya

Tuesday, March 16, 2010


Semalam ada 4 Buffered Earnings, pagi ni bila bukak nuffnang ada Metered Earnings plak. Otai² blog, bley terangkan tak apa Metered Earnings nih, tak berapa faham sangat lah.



Your highly response is really appreciated. Thank you (^_^)


You Might Also Like

8 comments

  1. metered tu maksudnya buffered earnings yang dah dikira la.

    ReplyDelete
  2. Buffered iklan tu masih berjalan...kalo dah pindah ke metered makne buffered ads stop and dibayar setakat mane yang telah dikumpul...

    untuk lebih faham baca FAQ sana ada explain

    ReplyDelete
  3. ya mastered earning maksudenya iklan tusudah stop.
    nanged u. Can u imagine the earth without human? nang this to find out!

    ReplyDelete
  4. yup...tu adalah jumlah duit yg di bayar la lepas iklan tersebut habis buffered

    ReplyDelete
  5. ha betul ape yg diorg jawab tu. tp lum dimasukkn lg dlm earning

    ReplyDelete
  6. rsnye pahaman has pun mcm yg kwn2 lain dah jwbkan...

    ReplyDelete
  7. erk.. nak jawab tapi takreti sbb lady takde nuffnang hehe

    ReplyDelete
  8. TO all commentor: Tq so much di atas penerangan anda, dah faham (^_^)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive