No more Cloth Diaper, anytime...anywhere ☺☺

Wednesday, March 03, 2010

Yippee...Finally, iman telah berjaya di Potty Train kan, anytime...anywhere...no more Cloth Diaper. Start last month aku dah tak bekalkan CD ker Nursery. Alhamdulillah...teacher dia cakap iman tak terbabas. Setiap kali nak kencing atau berak dia akan cakap, syabas my son...ibu proud of you (^_^)

Kalau keluar gi jalan² pon tak pakai CD dah. Seronok sangat sbb tak payah susah² basuh CD lagi (^_^). Ada yang cakap budak lelaki ni amik masa klo nak potty train, tapi alhamdulillah...iman agak cepat. Ringan dah kerja ibu nak (^_^)




You Might Also Like

15 comments

  1. congrats fiza congrats iman!! aritu comel sgt iman ckp nk kencing .. pandai betol lah!! mintak2 sami ikut jejak iman nanti.. aminnnn

    ReplyDelete
  2. clap!! clap!! yeahh!! senang la fiza pas ni :)

    ReplyDelete
  3. Fiza...X miss ker nanti CD-ing journey? Me p[un soon nak potty Baby Hambali..share-lah tips2 potty ya.. ;>

    ReplyDelete
  4. amboiii pandai nya dia...pasti jimat la pasni. tahniah..

    Sertai Contest Aku & Kancilbiru

    ReplyDelete
  5. bagusnya iman ni,..agaknya dia dah tahu nak dapat adik nanti..tyu yg tk bg mama susah kan!

    ReplyDelete
  6. die dh besar..yeayyy! heheh.. mesti senang hati kan?:)

    ReplyDelete
  7. no more CD-ing lg...hip hip horay!!Iman nk kasi ibu senang lenang sbb die tau die nak jd abg dah tak lame lg...hehehehe

    ReplyDelete
  8. wah syoknyaa...share tips ya fiza...

    ReplyDelete
  9. yeayyyyyyyyy tahniahhh .....

    nieza pun dulu time suffiya, nursery yg rajin pottykan, dah lama sket baru berani buat kat rumah ....

    untungkan dapat nursery yang rajin..kdg2 mak paknya yang malas nak mengemopppppp ...huhuhu

    ReplyDelete
  10. syabass... skrg tgh train ery..dia ckp tp dah sudah br bgtau!! hehehe

    ReplyDelete
  11. ELY: Thanks Ely. Insya'allah...sami pon boleh dah PT tu, ko kena sabar.

    IEDA: Mekasih ida, memang senang dah pon & jimat duit (^_^)

    ReplyDelete
  12. HANZ: Miss jugak, tapi nnt bley turunkan CD-ing journey kat adik iman plak nnt. Selamat menPT baby Hambali, tips nya..u kena byk sabar. Kata2 pujian & semagat pon sgt penting (^_^)

    KANCILBIRU: Alhamdulillah, memang jimat (^_^)

    ReplyDelete
  13. ZARIN: Tu lah, dah nak jadi abang kan ☺☺

    MAYA: Sangat senang hati skang nih (^_^)

    ReplyDelete
  14. ANNA: Yeay (^_^)

    MARYAA: Syok sangat. I ada share tip dlm ni (^_^).

    ReplyDelete
  15. NIEZA: Mekasih nieza. Mcm iman PT kat umah dulu, baru nursery. Alhamdulullah, nursery bley handle.

    HAS: Hehehe...biasalah, u yg kena byk sabar. Good luck to u and ery (^_^)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive