Desperate Housewives vs Supernatural

Tuesday, April 20, 2010

Desperate Housewives, 8TV @ 10.30 pm. Supernatural plak TV3 @ 11.00 pm. Si isteri nak tengok Desperate Houswives. Si suami plak nak tengok Supernatural. Perkara ni akan terjadi setiap hari selasa sahaja, hari lain tak heran dah. Uolls rasa siapa yang control remote?

Pukul 10.30 pm - 11.00 pm aku akan pegang remote untuk tengok citer DH.


Pukul 11.00 pm remote sudah berganti tangan, sampailah pukul 12.00 pm, untuk tengok citer favourite hubby...Supernatural.


Masa yang ada untuk menonton DH hanya setengah jam sahaja. Tetapi hubby dapat tegok citer favourite dia sampai habis okey, tak aciiiiii...huhuhuhu...Apsal dorang ni suka buat citer best tapi tayang waktu yang sama. Kalau TV kat umah ada 2 bijik ok lah sket. Ni suma nak dapatkan ranking tayangan mana paling tinggi lah nih.

Nak tunggu siaran ulangan DH dah tak best, kena tunggu hari jumaat plak tu, pastu tayang tengah² malam. Tak best betul. Kena cari CD lah plak lpas nih.


You Might Also Like

9 comments

  1. beli tv lagi 1 ler... ehehehe

    ReplyDelete
  2. HAHA.. aku berpihak pd laki ko sbb i'm a huge fan of Supernatural! Adik beradik tu sgt cool. And to tell you the truth, that Jensen Ackels is handsome. hahahaha

    ReplyDelete
  3. has declare Tuesday night, tv hak milik ku ;)
    heheheh

    ReplyDelete
  4. hehe i jarang tgk tv so i dont mind my hubby pegang remote... :D

    ReplyDelete
  5. fiza,
    rozy akan tengok DH sampy pukul 11 pastu tukar ke Supernatural... xdan nak abih cita tu dah ZZZzzzzzz... aci dak? hehehhehe
    tp semalam memang rozy frust sebab sedaq2 dah kul 2pg... padahal punyalaaa dok tunggu cita supernatural tu..hampehhh xabih gak tengok..

    ReplyDelete
  6. download kt intenet jer..actually season ni dah abs kalu tak slp huda, sbb huda dah tgk cume tinggal 2 3 episode jer lagi tak abskan.. mmg best do desprate hwife

    ReplyDelete
  7. AS: Tak der budget lah as nak beli TV lagi satu.

    LIZ: Ko memang tau (^_^). Aku memang suka gak tgk supernatural nih, tapi sejak pegnant ni tak berani nak tgk.

    ReplyDelete
  8. HAS: Ok lah tu. I tak bley sbb hubby memang tunggu citer fav. dia nih...huhuhu...

    LL: Tuesday night jer lady mcm nih (^_^)

    ReplyDelete
  9. ROZY: Owh...tapi malam tu i dpt tgk DH sampai habis sebab hubby awal² dah zzzzz....tak kuasa nak kejutkan...hehehehe..

    HUDA: Nak kena cari ni, dah beberapa episod dpt tgk half² jer. Memang best kan cite ni (^_^)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive