Our simple Dinner last night

Wednesday, April 14, 2010


Balik awal petang smalam sebab nak singgah kedai Susu Ibu nak beli Soya Melilea Organik. Tepat 5.30 pm aku kluar office, nak kejar masa punya pasal sbb kedai SI tutup pukul 7.00 pm. Jalan pon dah macam lipas kudung. Pukul 6.00 pm dah sampai Taman Jaya Station. cepat kan...sebab naik LRT, klo naik KOMUTER tak sampai cepat mcm tu. Back to the story melalut sudah...dinner kami malam smalam simple jer.

Sayur Bendi Goreng Belacan

Sambal Ikan Bilis

Seronok sangat bila tengok sang suami makan dengan penuh berselera walaupun masakan si isteri simple (^_^). Kualiti gambar kurang memuaskan sebab pakai camera HP saja, harap maklum. Tapi ni gambar betul punya, bukan google Images...ahaks...


You Might Also Like

6 comments

  1. dappnyaa kacang bendi tu.. terasa lama lak xmakan.. org kata makan time preggie anak kurang kuning..

    ReplyDelete
  2. lauk simple mcm ni..mkn dgn nasik panas²..sedapp.. x sedar bertambah nasik ;)

    ReplyDelete
  3. walaupun simple tp sedap babe! espc sambal ikan bilis tu ;-)

    ReplyDelete
  4. Nampak begitu menyelerakan hingga membuatkan MM memasaknya pagi tadi. Thanks for the idea.

    ReplyDelete
  5. yg penting air tangan isteri.. ;)
    tp memang sedap ikan bilis goreng..
    kami kalo xde selera nak makan.. baru le kuor ikan bilis... hihihh.. satu lagi kicap.. sedor2 1 periuk nasi abis... ;)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive