My NUFFNANG Earnings

Tuesday, May 25, 2010

Yoohooooo...selepas setahun lebih menceburkan diri dalam dunia blogging nih, finally aku dah bley cash out duit hasil penulisan yg tak seberapa nih walaupon amount nya tak berapa banyak. Yerlah...blogger picisan jer kan, berapa jerlah hasilnya kalau nak di bandingkan dengan blogger fofular dan ramai pengikut.

Nak tengok ker hasil nya? Ala...i malu lah nak tunjuk, nanti org cakap poyolah pulak kan. Amount tak sampai ratus² pun nak tunjuk. Yerlah...hati & mulut org kan, mana kita tau. Nak tengok jugak ker? Ok lah...ok lah....(^_^)


Inilah hasilnya. Alhamdulillah...walaupon berapa amountnya, kita kena gak bersyukur. Buat yang masih belum mendapat hasil tu, usaha tangga kejayaan. Coming soon uols nyer turn plak (^_^).



You Might Also Like

31 comments

  1. heheh...eh ko pun guna blogger picisan tu ek...heheh..oklah tu...jnji ado dari nan ado..

    ReplyDelete
  2. nak ..nak skit * buat muka seposen*

    ReplyDelete
  3. hahaha...'picisan' tu ok sikit bunyinya drpd 'murahan' tuh. Ok lah kan drpd tak der (^_^).

    ReplyDelete
  4. Ala nad, jg lah buat muka seposen ☺☺☺, ntah² u punya lagi byk kot.

    ReplyDelete
  5. beshhnyer :) ieda dah 2 tahun blogging baru nak pasang nuff, dulu tak tau...waaa..ketinggalan zaman aku ni, huhuhuh!

    ReplyDelete
  6. byk ke ckit ke rezeki..semoga bertmbh ye

    ReplyDelete
  7. Thanks jfook, need more improvement to up traffic (*_^)

    ReplyDelete
  8. IEDA: Huhuhu...klo tak mesti dah byk income ko, tak per...ko ramai pengikut, tak lama lagi mesti nuff & innit ko naik (^_^)

    ReplyDelete
  9. Ultraman_88: Betul tu, rezeki kan, insya'allah smoga bertambah lagi (^_^)

    ReplyDelete
  10. waaaaaaaaaaaaa :D so much amount of money ^__^

    ReplyDelete
  11. ok la tue ..
    sapa nak bagi duet 50 ekk ..

    ReplyDelete
  12. bestnya dapek duit ..mintak seringgit

    ReplyDelete
  13. wahhh..untunglah..kita tak keluarkan lagi

    ReplyDelete
  14. tahniah fiza.. insyaAllah amount tu akan meningkat lagi nanti...
    :)

    ReplyDelete
  15. Tahniah Fiza!

    Sikit2 lama2 menjadi bukit, ye dak :D

    ReplyDelete
  16. ok laa tu..cover pampes sebulan kan..

    ReplyDelete
  17. sikit atau byk, rezeki. syukur :)

    ReplyDelete
  18. greenteacarm, don't cry2, u also can get more that that (^_^)

    ReplyDelete
  19. NIEZA: Betul 3x :)

    ANAK JATI: Seringgit jer? boleh (^_^)

    ReplyDelete
  20. JAI: Adalah untung sket, rasa pon mcm nak simpan dulu (^_^)

    LADY: MEkasih lady. Lady pon kena letak gak sbb visitor lady byk tau (^_^)

    ReplyDelete
  21. BO THE NERD: Mekasih bo, usaha akan di teruskan ☺☺

    INTAN: BTul tu intan.

    ReplyDelete
  22. ROZY: COver duit dapur, pampes dah lama tak pakai (^_^)

    AYU: HEhehehe...ayu kena pasang iklan gak.

    ReplyDelete
  23. LIZ: Rezeki anak, alhamdulullah (^_^)

    ReplyDelete
  24. dah banyak earning kak fiza.. nuffnang sy baru RM35. sbb sebelum ni guna Innity..

    ReplyDelete
  25. Amir, rm35 pon byk gak tu. Yg akak dpt ni pon slepas stahun lebih berblog. Innit lagi byk drpd nuffnang kan (^_^)

    ReplyDelete
  26. seronok jugak tgk member dapat duit...saya baru je 2 bulan joint,,,tak tau bila boleh cash out...sekarang baru ada rm2.50...he...he...he. berangan nak dapat mcm redmummy..

    ReplyDelete
  27. best tengok member dapat cash out...I baru dua bulan joint, baru ada RM2.50 he...he...he...berangan nak dapat mcm redmummy

    ReplyDelete
  28. TAHNIAH!! Seratus lebih tueeee... ;D

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive