Bila dapat BOSS yang selfish

Wednesday, June 16, 2010

Entry emosi dari mak buyung di pagi hari.

Aku bengang giler, nak nangis pon ada. We have been received an instruction from Our Project Director that "SH department" is confirmed moving to Cyberjaya on 20 June 2010. Barang² hendaklah di packing before this sunday sebab mover akan angkut suma barang on sunday. Barang² sahaja. 1 weeks after on 28 June 2010 barulah staff plak yg akan di angkut ke sana.

Yang aku bengang, hari ni dah hari rabu, tau² lah kalau project dept...file berlambak. Sempat ker aku nak buat packing? Dengan kerja lain lagi. Pastu keadaan aku yang bawak perut 6 bulan nih. Yang lagi menyakitkan hati, office masih tak siap sepenuhnya lagi. Let pictures do the talking. Aku hanya akan publish gambar ni utk sementara, harap maklum.


Boleh ker siap dalam masa 11 hari before staff suma pindah? Tak ker gila tu. Semata² nak kejar KPI nyer pasal & nak suruh Contractors siapkan keja cepat, our PD sanggup suruh staff pindah walau office tak siap sepenuhnya, tanpa fikir kebajikan staff. Kalau dah complete suma tak perlah jugak.

Penat aku, awal tahun hari tu baru jer pindah, ni nak kena pindah lagi. Menyusahkan betul. Gggrrrrrr.....


You Might Also Like

11 comments

  1. kt mane akak nk duduk kalo camtu? hehehe. cian betul. opis tak siap gitu kang lagi la byk sakit yg dtg. elok2 batuk je, kang dtg lak sakit lain. mende la. nk kejar kpi pun, cf dh dpt ke building tu. hampeh tul la

    ReplyDelete
  2. erkk bley plak wat cenggitu..memang selfish betul lahh bos ko tuhh...eh cer ko ajak diyer packing barang sesamer..

    ReplyDelete
  3. lorr .. korang nak dok cemana kalo ada rangkaa jerk ..haihhhhhhh

    ** enfagroww 1 ...

    ReplyDelete
  4. hurm sy pon ragu2 sis..
    bley ke siap tu?

    ReplyDelete
  5. i paham, memang leceh nak pindah randah kan

    ReplyDelete
  6. kesiannya Fiza dengan memboyot lagi.. suruh la sapa2 tolong

    ReplyDelete
  7. nak siap cepat? giler apa bos tu?

    ReplyDelete
  8. NOJ: Tu yg dok fikir tu. CF blom pon blom dpt lagi. Klo jadi apa²...haku saman jer.

    SHIELA: Selfish kan.

    ReplyDelete
  9. NIEZA: Tu lah pasal, tak selamat plak tu.

    SURAYA: Memang tak bley siap punya.

    ReplyDelete
  10. LADY: Leceh sesangat + penattt.

    NAD: Ada gak yg tolong, tapi tak sama lah klo buat sendiri, lagi puas hati (^_^)

    ReplyDelete
  11. Isabelle, biasa lah...nak kejar KPI.

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive