Kan dah cakap, office memang tak boleh siap

Tuesday, June 29, 2010

Dalam entry INI, aku ada cakap pasal arahan untuk berpindah. Hhhhmmmmm...aku masih bersiaran di bangunan MERCU lagi. Kan dah cakap, memang tak boleh siap, ramai yang cakap macam tu, tapi Boss nih degil. Dia jugak yang betul. Tak siap sepenuhnya pon nak soh pindah gak. Takkan lah nak soh staff bekerja dalam keadaan yang tak selamat dan berhabuk.

Email yang aku dapat "the shifting of office equipment can only be done once the Cyberjaya Office completed and secured with office lock and facilitate with security"...baca tu boss. So, tarikh sudah bertukar ke 16 Julai 2010. Itu pon kemungkinan. Just wait and see lah. File² suma dah di angkut ke sana. Nak buat keja pon susah, kan dah menyusahkan staff.

Masih sempat lagi nak gilap skill memandu yang dah 7 tahun aku tinggalkan. Setakat ni dari rumah ke kedai dah lepas, paling jauh dari rumah ke klinik kat seksyen 4. Risau gak ni nak drive dari Bangi ker Cyberjaya. Boleh ker jauh² nih...huhuhu...



You Might Also Like

5 comments

  1. 2-3 ari nanti mayb kekok sket la kot. nanti lama2 ok la tu.

    ReplyDelete
  2. jangan ader ragu-ragu..redahhhhh jerrrr...kuatkan semangat mesti boleh punyer...baru tujuh taun tak bawa keta, tak sampai soploh taun lagikk...hiks

    sempat lagik ko nak praktis bawak keta tuh..

    ReplyDelete
  3. berapa kali pindah daa..kau tu lah peggy..sedih pindah randah ni..barang berat..badan pun berat

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive