Kena Buatan Orang

Tuesday, June 01, 2010

Bos, kalau nak tanya pon...agak² lah bos. Tak payahlah tanya depan semua orang. Bos bley jumpa saya sendiri kalau nak kan jawapan dan kepastian. Memang dah lama saya kena buatan orang, masuk 6 bulan dah saya bawak perut saya ni bos, takkan bos tak perasan. Bukan kena buatan orang lain bos, tapi buatan suami sendiri...hehehehehe...

Bos aku bley tak perasan yang selama ni aku pregnant. Masa terserempak last week, dengan pandangan tajam, bley dia cakap:

"Eh...bilanya u di buat dek orang nih"

Aku pon balas lah

"Dah 5 bulan dah i kena buatan orang ni bos"

Dah lah suara kuat. Ishhhh...bos ni, volume tu tak bley nak slow sket.


You Might Also Like

11 comments

  1. hehehe....sian ko...sib baik ko dah kawin...kalu tak lagi naya kalu bos ko tanya gitu...:p

    ReplyDelete
  2. eee...x suker...x suker...x suker
    takleh ke tny in a nicer way..?

    ReplyDelete
  3. hahahaha ko mmg nmpak cam anak dara fiza jeles aku.. perut ko dh nmpak ek? bila la nk jumpak..

    ReplyDelete
  4. ni kes perut kecik la ni. sib baik bos pasan skang. kalo nanti akak dh bersalin baru bos tau, lg haru biru. heheh

    ReplyDelete
  5. fiza, mu mmg kecik orgnya...hehe..sbb tu bos tak perasan tu..jgnkan bos, ayu pun hari tu tak perasan mu pregnant tau...^_^

    ReplyDelete
  6. Iz-ANN: Hahahaha...bos aku tu mulut dia memang mcm tu.

    KAK INA: Tu lah kak, geram gak saya, nasib dia pangkat beso.

    ReplyDelete
  7. ELY: Ko pon sama gak, aku pon jelous ngan cutting ko yg skinny tu. Insya'allah sabtu ni kita jumpa erk (^_^)

    NOJ: Hahahaha...mau pengsan klo tetiba dia dgr aku dah cuti bersalin.

    ReplyDelete
  8. Ayu, mu pon comel gak (^_^). Masa kita jumpa tu perut blom membeso lagi, tapi skang dah membesar bagai johan ☺☺☺

    ReplyDelete
  9. hehe.ape la your boss tu.
    so, skrg ni dia dah tau..xleh lakasi keje berat2 lagi dah ekk? hehe.bagusss

    ReplyDelete
  10. ISabelle, sendiri mau ingat lah kan (^_^)

    ReplyDelete
  11. heeeeeeeeheheheheheheh, i can totally relate, bos i mat salleh yang tinggi besar dan suara kuat dan memang suka bagi statement yang memerahkan muka dengan suara lantang dia tu.

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive