Keywords Nuffnang minggu ni

Wednesday, June 30, 2010


Macam² keywords yang kita akan jumpa. Tapi keywords kali nih buat aku nak tergelak. Hadoiiii...mentang² lah blog aku nih ada citer pasal breastfeeding. 


You Might Also Like

12 comments

  1. huhu ..bnyk faedah utk keyword nakal2 ni :)

    ReplyDelete
  2. LMAO! dahsyat lah. blog saya tak pernah dapat keyword pelik ni.

    ReplyDelete
  3. atoii..pelik2 sungguh la manusia ni..haha

    ReplyDelete
  4. pernah dpt keyword yang lucah2, biasa dah...

    ReplyDelete
  5. ya ampun benda macam tu depa google.. macam takde keje jer kan.. dalam bebanyak itu yg dicarinya

    ReplyDelete
  6. agaknya dah terlupa kot.. maklumla..dah lama tinggalkan dunia bayi.

    ReplyDelete
  7. IZANN: Memang lucah.

    VANGARDX: Faedah apa tu? Blog traffic ker.

    ReplyDelete
  8. CIK FANA: Hehehehe...esok2 ada lah tu.

    MISSYAMISSYOU: Pelik kan.

    ReplyDelete
  9. YIEDPOZI: Hehehe...kena biasaka.

    SHARINGINFOZ: Ha'ah...macam².

    ReplyDelete
  10. LADY: Tu lah pasal, tak der benda lain nak cari gamaknya.

    IDANJOURNAL: LOL ☺☺☺, mana bley lupa, bayi yg baru lahir tu pon pandai hisap susu.

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive