2 Ramadhan sudah....

Thursday, August 12, 2010

Alhamdulillah, 1 ramadhan semalam aku dapat berpuasa penuh. Agak meletihkan juga dalam keadaan diri yang tengah pegnant 8 bulan nih. Tapi ku gagahkan juga.

Petang semalam waktu berbuka pon just masak yang simple jer. Sambal sotong, sayur bendi goreng belacan, sotong goreng tepung & sambal belacan (hubby yg buat). Dalam rasa tak larat tu pon bley gak masak. Rasa seronok plak dapat dapat sediakan masakan untuk berbuka.

Hari ni masuk 2nd day puasa, masih rasa bertenaga lagi. Pagi tadi sahur nasi + sambal sotong. Pastu minum susu anmum + cornflake & air masak. Simple jer.




You Might Also Like

5 comments

  1. tgh puasa ni baca menu hang kecor perut aku, blom tepek gambar lagi....

    ReplyDelete
  2. berpuasa masa mengandung mmg agak mencabar..

    ReplyDelete
  3. a ah kan. kt umh ade cornflakes. tak teringat langsung nk mkn. esok pg leh la mkn. ngan fresh milk. ah sedapnye

    ReplyDelete
  4. teruskan puasa fiza. aku dulu pun puasa masa tgh 8 bln. alhamdulillah, dpt puasa penuh. jgn buat kerja terlalu berat. kena set mind, kalau org lain leh puasa, aku pun boleh. hehe..

    suka sambal sotong!!

    ReplyDelete
  5. Insya Allah boleh.. semoga berjaya puasa penuh...

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive