Bila Toilet tak der air...

Friday, August 06, 2010


Terpaksalah menahan apa yang patut. Dah lah perut aku sakit nih, air plak tak der, macam mana nih...adoiiiiii.

Kat site office nih memang macam nih, tiap² petang air tak der. Klo nak pee atau nak poo, kena awal², klo lambat...tahan lah sampai rumah. Seksa btul bagi pompuan mengandung macam aku nih. Ni lah penangan bila pindah office yang blum sempurna sepenuhnya.

Hhhhhmmm...rasa macam nak cari keja lain jer. Tempat uols ada kosong tak? Nak hantar resume lah...ahaks...


You Might Also Like

6 komen

  1. he3,the conclusion is air adela segalanya betoi tak? =)

    ReplyDelete
  2. apa kata bawak bekal fiza?sikit pun takpe, asalkan legaaa

    ReplyDelete
  3. beli air mineral....tak baik klu dah nak menunaikan hajat tapi tahan...

    ReplyDelete
  4. susah jugak gitu.. hmm bior tadek api, jgn xde air kan?

    ReplyDelete
  5. kalo u apply pun, i hrp u xdpt kat sini...esp. yg blok B. sbb situ pun kdg2 xde air.hehe

    ReplyDelete
  6. haiseh! takdak air untuk wanita mengandung...seksa tu! kalau nak wee wee jugak tak tahan terpaksa calit lah ehhh....hahahaha

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page