Buah Delima...Mission accomplished ☺☺

Tuesday, August 03, 2010

Balik dari check-up last week gi lah jenjalan kat JJ Bandar Tun Hussin Onn. Dah puas tawaf, tergerak nak gi kat bahagian supermarket, try tengok kot² ada buah delima plak kan. Sebelum ni pergi, tak der.


Dari satu buah ke satu buah aku belek, tetiba....mata mak bersinar² noks bila nampak satu bakul tu ada buah delima. Rasa macam nak melompat² jer. Tapi tak der lah plak dorang letak harga. Aku pon amik lah 2 bijik, hajat di hati nak amik lebih sket. Hhhhmmmmm...skali bila di timbang² dan di kira², 2 biji buah delima bersamaan dengan RM10.00. Tak per lah, janji dapat gak makan kan.

Balik umah, relaks² jap, apalagi...buah delima lah aku bedal dulu kan. Perghhhh...memang sedap giler, isi merah menyala berkilat², manis plak tu. Makan berdua dengan iman, berebut². Memang buruk lantak btul mak buyung nih makan, dengan anak pon nak berebut²...wakakakaka...yerlah, nak cari bukan main payah lagi kan. Lepas dah makan tu, rasa menyesal plak beli 2 bijik. Tak cukup gamaknya. Nak lagi lah (*_^)

Abang sayang....jom gi JJ lagi beli buah delima...ahaks...*wink*


You Might Also Like

4 komen

  1. akak pon dapat makan dah aritu..xdela mengidam tapi org ckp buah ni elok utk preggie mom kan?akak beli arituh sebiji RM4, hubby angkut sampai 5 bijik

    ReplyDelete
  2. hehehe.. lega rasanya dah dapat apa yg diidamkan.. :) orang kata kalau preggy makan buah ni bagus.. :)

    ReplyDelete
  3. haaa..u telah mengingatkan i utk mulakan balik pencarian buah delima nie.
    sibuk sgt, smpi terlupa dah ada dlm list

    ReplyDelete
  4. DAPATKAN JUS DELIMA 100% ASLI.sila layari blog sy http://jusdelima83.blogspot.com @ hubungi aziz 0199311274.10 MKANAN TBAIK DUNIA

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page