From MERCU to CYBERJAYA...

Tuesday, August 03, 2010

Masuk 2 hari dah duduk kat Office baru. Better that before lah...cantik. Cuma ada lagi yang tak complete. Masih kedengaran bunyi bingit orang men'drill', sakit telinga di buatnya. Cuaca sangatlah panas terik, yerlah...dah namanya pon site office. Nak makan plak jauh, nak kena kluar...huhuhu...Pening kepala di buatnya bila panas² nih

1st day kat office tersangatlah membosankan. Sebab nak kena kemas & punggah barang. Adoiiii....penat giler. Kemas barang bos lagi. Ni pon tak habis kemas lagi. Paling tensi, semalam tak boleh nak berbloging. Tetiba blocked plak, tak bley nak sign-in. meroyan gak lah seharian semalam. Dah penat², nak jugak ada selingan kan. Banyak benda nak cerita nih.

Ingatkan pagi nih kena blocked lagi, malas nak buka tenet. Dah sumanya kena blocked kan. Ni pon tergerak nak try bukak blog...bolehlah plak sign-in. Sukanya......(^_^).

Nantikan entry seterusnya yer uols.


You Might Also Like

2 comments

  1. oh dh kat opis baru ek kak. meh nk tgk opis baru meh

    ReplyDelete
  2. Meh noj, dtg tgk. Bley tgk umah skali, mana tau berkenan (^_^). Nnt akak amik gambo yer.

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive