Sup Meletup

Friday, August 13, 2010

Sana sini orang sibuk dok citer juadah berbuka posa. Yang tak tahan tu, siap tepek gambo...adoiiiii...buat terliur mak buyung nih melihatnya (^_^). Masih lulus lagi untuk puasa yang ke dua...alhamdulillah...

Berbuka semalam tak sempat masak pon, hubby amik kat office. Ingatkan jalan tak sesak, sekali dari highway putrajaya tu dah panjang dah, sampai lah ke Kajang Silk. Tak der maknanya klo nak masak pon, dah lah penat. Last² hubby suggest makan kat kedai Sup Meletup, Kajang. Ini kali yang kedua kami makan. 1st time gi lepas tergoda tengok dalam Jalan² Cari Makan. Kebetulan ada cawangan kat Kajang. Malam tu trus gi.

Bagi aku memang sedap lah, dari satu mangkuk, order lagi semangkuk. Memang meletup lah gamaknya. Buka smalam kami order sup campur & nasi ayam. Kedai ni di buka 24 jam. Kalau uols dok Bangi/Kajang bleylah try. Kedai ni btul² kat tepi jalan, depan car wash.


You Might Also Like

3 komen

  1. wah...mesti sedap kan sampai masuk jln2 cari makan ni...mmm..suka gak makan sup..^_^

    ReplyDelete
  2. oh sedapnye sup makan ngan nasik kosong. suka yg ade rase masam2 + pedas2. mmg membuka selera betul

    ReplyDelete
  3. ari tu tgok jugak JJCM.. xtau lak ada cawangan kat kanjang/bangi..tepi jalan mana???nak g jugak

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page