Nama Saya....

Thursday, December 09, 2010

Seperti yang tertera pada sijil kelahiran...muahahahaha...siap scan lagi tu, hover sungguh mak budak nih ☺☺. Sijil bebudak skang kaler hijau lah, siap ada hologram lagi. Sijil kelahiran akan datang tak tau plak macam mana rupanya, mesti makin canggih gamaknya.


Nama nih hubby yang pilih, 1st ramadhan...masa nak bersahur. Belek buku nama² islam berkenan plak dia ngan nama nih. I follow jer lah. Aku nak soh letak "Iman" kat pangkal nama tu, tapi hubby tak nak. Tak per lah, anak pompuan biarlah hubby yg letak nama.



You Might Also Like

13 comments

  1. cute...bulat tu... cute cute..... rsnye lg berisi dr abg dia dulu tak?

    ReplyDelete
  2. simple jek nama dia...
    tapi maksud best kan...
    cumel...

    ReplyDelete
  3. haa..mcm ni i suka.
    nama betul pun ada makna, nama panggilan pun ada makna.
    takde la meroyan mcm yg kunun2 nama glamer/pjg berjela..tapi xde makna lgsg!

    ReplyDelete
  4. MAMA MIYA: Ha'ah ija, yg ni memang bulat dari abg dia dulu, maybe sbb fully breastfeed (^_^)

    CIK MOT: Memang simple jer.

    ReplyDelete
  5. ISABELLE: Btul tu.

    AMIRAH: Mekasih aunty amirah (^_^)

    ReplyDelete
  6. comei ..comei..nak baby girl gak....

    ReplyDelete
  7. Mekasih...cpt² lah bagi adik utk faiz, faiz pon dah beso (^_^)

    ReplyDelete
  8. senang nama ..simple je.
    comey nya nak cubit2 pipi tmbam tuh

    ReplyDelete
  9. labuhnya pipi qaira... kalo dekat boleh makcik cium2...

    ReplyDelete
  10. ATTY'S: Meh datang bangi jumpa qaira ☺☺

    KAKYONG: Memang labuh ☺☺

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive