Sorry Mr. Richard Steve...I'm Married

Thursday, January 27, 2011

Semalam ada satu message masuk kat FB, ntah mat saleh mana sesat barat bagi message kat aku. Terkejut gak tetiba ada mat saleh dari London nak berkenalan. Tak tau lah kot dia tersalah bagi ker. Tak der plak aku add dia as friend...hhmmmmm...

Sila klik utk lebih jelas

So...kalau ada yang nak berkenalan ngan steve nih, especially anak² dara yang kepingin jejaka mat saleh, silalah add dia kat FB yer. Kerja as Manager kat Syarikat Automobil, London...muahahahaha...

Psstttt...patut tak aku reply message dari Richard Steve nih? *wink*


You Might Also Like

5 comments

  1. tak payah la. buang masa ja reply2. huhu. btw nice blog. ceria je tgk :)

    ReplyDelete
  2. hohooo.. takutnya.. kalo kakyong memang tak reply.. add pun tidak... NO NO NO.. BIG NOOOO..

    ReplyDelete
  3. JUST IGNORE JE.. MAYBE TERSILAP HANTAR ATAUPUN ADA HELAH..

    ReplyDelete
  4. mengarut je. ada la hidden agenda tu

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive