Dah tau HIGHWAY, apsal lah memandu 40km/j jer

Friday, February 25, 2011


Adoiiiii...pepagi dah bikin panas. Dah tau bawak keta tu tak laju, masuklah lane kiri. Ini di sebabkan sebijik kereta ni berderet² keta beratur kat belakang. Aku nak memotong tak berani sebab pepagi nih keta banyak, follow jer lah sampai jalan clear untuk memecut.

Aku tak der lah expert memandu, pecut memecut sana sini, memandu pon baru nak masuk 4 bulan, tapi ikut kesesuaian lah, klo aku rasa nak berangan sambil memandu, aku bawak slow kat lane kiri, klo aku rasa nak laju ala² memandu kereta formula one, tapi ikut had laju yang di benarkan lah ^_^, aku drive kat lane no. 2 atau lane 3 plak. Tapi kalau drive kat highway, pastu 40km/j kat lane 2, tak ker sakit hati. Kalau jalan kampung boleh lah...haihhhhh...

You Might Also Like

5 comments

  1. Aku nak gak bagi high beam, tapi takut lah plak, mana tau samseng ker.

    ReplyDelete
  2. dia baru pandai bawak kete agaknya...hehehe

    ReplyDelete
  3. SABAU-SABAU.. BERHEMAHLAH DIJALANRAYA.. :)

    ReplyDelete
  4. ILA: Kalau baru mesti ada P ^_^

    FAIRUS: Saya memang berhemah di jalan raya ^_^

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive