Jatuh Katil

Monday, February 14, 2011

Terasa diri ni seorang ibu yang cuai. Pagi tadi Iman jatuh katil. Automatic terkejut bila dengar ada bunyi benda jatuh, berderau darah aku bila dengar iman menangis...huhuhuhuhu...sah anak aku jatuh katil, trus dukung dia and peluk² pujuk. Pity to iman.


Kebetulan abah tertidur kat luar, tak sampai hati nak kejut. Kami anak beranak kalau tido memang berhimpit satu katil (^_^). Dah hadang dengan bantal. Pagi tu aku dah tarik ke tengah bila nengok iman dah kat hujung katil. Hhhhmmmm...jatuh jugak.

Pagi nih rasa macam tak sampai hati nak gi office. Bibir iman berdarah dan bengkak. Buat susu pagi nih pon tak minum, tak tau lah klo kat nursery dia minum plak. Alahaiiii...ibu minta maaf yer nak, lepas nih kita tidur kat bawah jer lah.

Anak dara nan sorang tu pon berpotensi gak kalau tak di awasi. Tidur lasak jugak tu. Better safe than never.

Abang...nanti kita cari tilam lagi satu ^_^

You Might Also Like

11 komen

  1. alor cian nyer boy ni... nnt ibu taruk ubat ekh

    ReplyDelete
  2. la hai sian iman..

    *dlu kita pnh jtuh katil kt rumah maksedara, esok pgi tu org depan rumah dia tgur smlm bunyi buah ngka jatuh..huhuhu caitt smpai sna dgr.haha

    ReplyDelete
  3. CINTA: SIan kan.

    MRS. FIZA: Hehehehe...kuat sangat lah tu jatuh.

    ReplyDelete
  4. siannya dia...huhu get well soonnn...

    ReplyDelete
  5. ALAHAI.. KESIANNYA DIA.. ANAK SAYA PON DAH PERNAH JATUH KATIL.. NASIB BAIK TAKDE APE2..

    ReplyDelete
  6. la,siannyer iman...kena tido bawah lah nampaknya....

    ReplyDelete
  7. Tu lah ila, tak bley tido atas katil dah.

    ReplyDelete
  8. fiza, sejak anak dah tido lasak, memang kitorg dh tk tido atas katil lagi dah.katil skrng tmpt letak bju tak berlipat.tak senonoh kan..fuhh..tak berani tanggung risiko.jadinya bentang tilam jelah.tu pun bulih pulak dia tido lasak terhantuk jugak lantai..eiii..

    ReplyDelete
  9. ala siannye Iman... Sami dh byk kali jatuh (ekceli sekalik jek hehe).. tp kt kepala aku imagine byk kali.. lelagik skang.. dia keras kepala.. dia nk tido kt ujung katil gak aka kat kaki kitorg.. kadang pagi2 tu mmg sipii aje ke lantai.. kalu mlm2 di alih, dgn mata tertutup dia automatik pegi blk spot dia tido.. pelik aku.. sabo aje lah

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page