Mentari kembali Bersinar ☺☺☺

Tuesday, February 01, 2011

Alhamdulillah...setelah 3 hari hujan dan mendung, pagi nih matahari sudah mula menampakkan sinarnya. Baju pon dah sebakul penuh. Kalau basuh nanti tak kering plak baju. Baju kalau dah basuh, pastu terpengap tak sidai berbau nanti.


Kali nih banyak juga negeri yang di landa banjir. Simpati gak dengan mangsa² banjir nih. Harta benda sudah semestinya tak dapat di selamatkan lagi kan. Nak kena kemas rumah lagi. Le Tour De Langkawi pon nyaris² di tunda sebab laluan di naiki air, 2 jam sebelum perlumbaan baru lah di putuskan yang laluan sudah di ubah. Nasib lah pihak penganjur.

Aku rasa hujan kali ni macam luar biasa sket. Selalunya kalau pagi hujan petang dah reda. Tapi kali nih, start dari petang sabtu...berterusan sampai pagi isnin, non stop. Hujan rahmat ^_^
.

You Might Also Like

3 komen

  1. mmg le kan...cian ngan mangsa2 banjir..tapi ada hikmah di sebalik semua nie..insyaallah...

    tapi harap le stop ujan (takat ni jb tak ujan) just gerimis then panas balik...

    ReplyDelete
  2. YUP.. KAT MELAKA PON MENTARI MUNCUL KEMBALI.. HEHE.. MACAM LAGU ZAMANI SLAM LA PULAK..

    ReplyDelete
  3. Salam...
    Selalunya negeri di utara dan pantai timur je banjir, selatan pun dah semakin kerap banjir kan skrg ni...

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page