3rd Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta 2011

Monday, March 07, 2011


THE FIESTA THEME

"1WORLD, 1MALAYSIA, 1FIESTA"

This year's theme is in line with our Prime Minister's 1MALAYSIA campaign. The fiesta would be the perfect avenue in promoting unity.

1WORLD

Balloonists from around the world will be participating in the fiesta. We aim to attract international tourists to Malaysia through the event.

1MALAYSIA

Fans or spectators from around Malaysia, are all invited to participate and join in the fun at the event.

1FIESTA

Hot air balloons being the highlight of the event, there will also be many activities and entertainment that is conducive for all.

For more detail and schedule, please click HERE

P/s: Last year aku ada gi. Ramai giler orang pastu nak kena jalan jauh plak tu. This year kalau nak pergi kena gi pepagi.

You Might Also Like

10 komen

  1. memang kena gi pepagi sbb tknak ramai org n tknak panas ;-)

    ReplyDelete
  2. sista pegi gak sini, aku tingin tp sbb sesak tu yg la la la la malas.. nk gak tapi nnti aku dh bz dgn kedai.. kalau pegi amik gambo byk2 ok

    ReplyDelete
  3. wah menariks nie...
    lum pernah berkesempatan pegi...
    kalo ada rezki nak gak gi nie...

    ReplyDelete
  4. bestnyaaaa.... teringin nak naik hot air balloon.. nanti update ye...

    ReplyDelete
  5. SUKA PUTRAJAYA.. MASA TIME BELAJAU DULU, SAYA DAN TEAM ADA BUAT SIMPLE DOCUMENTATION PASAL PUTRAJAYA.. :)

    ReplyDelete
  6. haa...i rasa mcm nak pegi, sbb asyik terlepas je. tapi ms mrhubby menembak, tahan ke i dok tgh panas rembang tu? dgn baby pulak

    ReplyDelete
  7. ZARIN: Btul tu.

    ELY: Ko gi lah pepagi. Aku pon tak tau lagi gi ker tak.

    ReplyDelete
  8. RASP: Gi lah sis, memang menarik, tapi make sure gi pepagi.

    HANIS: Klo free pon susah gak nak naik, org beratur panjang. Klo saya gi nnt saya update yer hanis.

    ReplyDelete
  9. FAIRUS: Saya pon suka gak, byk taman² yg cantik.

    ILA: Pergi ila...jgn tak gi ^_^

    ISABELLE: Tu lah belle, dgn baby lagi. Gi pepagi, tak der lah panas sgt kan.

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page