DURIAN PANCAKE yang sangat SEDAP

Tuesday, April 05, 2011

Dapat tau pasal Durian Pancake ni pon dari blog MEKCHU. Dia dok citer pasal kesedapan DP nih. Aku yang nengok gambar DP ni pun turut terliur. Kalau nak beli DP nih, ada kat Mid Valley. Tapi ntah bila lah plak nak gi MV, dah lah jauh. Tak kan nak gi MV semata² nak beli DP nih. Jangan harap lah.

Kebetulan hari ahad aritu gi IKEA lagi. Ada lah satu gerai kecik nih jual bermacam² jenis pancake. Dalam hati aku ada ker tak drian pancake nih. Dah habis shopping, lalu situ pastu nengok lah satu² persatu perasa. Sekali....terpandang Duian Pancake, sukanya...☺☺☺. Beli sebungkus. Dalam tu ada 5 ketul DP RM10.

Lagi 2 ketul dah selamat masuk dalam mulut ☺☺

Masuk jer dalam kereta trus makan. Ya ampun...sedap giler tak hingat. Dah lah manis...pastu sejuk...perghhhhh...tak cukup rasanya 5 biji untuk 4 orang makan. Rasa rugi beli sebungkus jer...huhuhuhu...

Sooooo yummy. Cair di mulut...tidak di tangan, ekekekeke...

Kat mana lagi ada jual Durian Pancake nih selain kat MV ngan IKEA? Cer bagitau...cer bagitau...kat area BANGI ada tak? Nak makan DP lagi.

You Might Also Like

7 komen

  1. waa...nak jugak...kat sini mana nak cekau DP ni? dah dengar dah kat MV tu mmg sedap orang kata..dah lama x pergi..rindu giler kat KL..hu hua hua

    ReplyDelete
  2. kat ikea area mana???
    uwaaaaaaaaaaaa ni nak pi carik pulak ni

    ReplyDelete
  3. AMIRAH: Yang saya tau 2 tempat nih jer, kat tempat lain tak tau kan mana ada...huhuhu...

    NIEZA: Kat ground floor, dekat dgn cold storage.

    ReplyDelete
  4. As salam..
    Sedap ke? tak pernah rasa lg ni..

    ReplyDelete
  5. terliur aku...nak kena cari ni

    ReplyDelete
  6. MUSIM DURIAN TAHUN NI LOM MAKAN DURIAN LAGI.. TERINGIN PLAK NAK MAKAN..

    ReplyDelete
  7. IZA: Sedap sgt iza, nnt cuba lah rasa.

    ILA: Sila lah cari...sedap bangat.

    FAIRUS: Lor...siannya, gi lah mkn

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page