RED ALERT - Thank You INTAN

Tuesday, April 12, 2011



Kalau intan tak message aku kat FB, aku pon tak tau yang blog aku ada MALWARE. Rupa² nya intan ada buat entry RED ALERT untuk aku, tapi aku tak perasan. Lagi pon 1st April tu aku cuti. Sorry yer intan ^_^.

Kalau readers yang pakai google Chrome, memang tak bley masuk blog yang ada Malware nih. So...kena selalu check kalau² blog kita ada malware. Just gi kat sini:



Mekasih intan sebab buat tutorial pasal Webmaster Tools. Terharu bila dapat kawan blogger yang sangat prihatin.

You Might Also Like

3 komen

  1. la...ye ke?tak prasan lak..sebenarnya x reti sgt nak check2 ni..heh

    ReplyDelete
  2. Alahai, ur welcome dear ;) Intan lagi terharu bila fiza buat n3 macam nie tau...tq!

    Tak kan nak diam je kan kalo dah npk blog kawan2 tak leh nak masuk ke or ada problem ke. Mesti nak kena bgtau ;)

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page