Subhanallah...Baby nih JANTUNGNYA di Luar

Friday, April 08, 2011


Allahuakhbar...kesian sungguh baby nih. Tengah lepak² kat FB di group KIM (Kumpulan Ibu Menyusu) pastu ternampak pasal citer nih. Berlaku kat JB. Ada Keluar paper KOSMO. Tak sanggup rasanya nak tengok vidoe tu, sedih sangat, rasa macam nak nangis. Semoga parents baby nih dapat menghadapi dugaan ni dengan tabah dan tenang. Kalau nak tengok video nih bley klik kat sini:


Kalau nak tengok kat YouTube trus pon boleh ^_^. Nak baca kat KOSMO, bley baca citer nih Derita bayi Jantung di luar badan.

You Might Also Like

7 comments

  1. As salam..
    Kesian kan..
    harap familynya byk2 bersabar atas dugaan tersebut..

    ReplyDelete
  2. fiza...sori lame tak jenguk sini..kalau bukak blog guna google ade malware.. ni try bukak blog awak guna IE..baru boleh:)..

    tak sanggup nak tgk video tu..kesian sungguh baby tu..parents die mesti mereka yg sgt tabah sbb tu Allah uji mcm ni..eh jap, malay ke? (takut punye psl nak tgk)

    ReplyDelete
  3. Hebat nya dugaan Allah... ujian untuk hamba2 yang terpilih .. moga ibu ayahnya tabah .. amin.. (sedih sgt ni)

    ReplyDelete
  4. kesiannnyaaaaaaaaa...kuasa allah

    ReplyDelete
  5. mmg sedih bila tgk anak2 kecil sebegini ditimpa nasib malang..harap keluarganya tabah..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive