FOLLOWER plak buat Hal

Friday, May 27, 2011


Tak tau lah klo blogger lain ada masalah yang sama atau tak. Kali ni follower plak. Dari pagi tadi sampai lah skang aku tak nampak pon widget follower nih, kosong jer. Aku nak follow blog lain pon tak bley sebab button untuk 'FOLLOW' tu nan ado.

Haihhhhh...masalah apa lah plak kali nih.

You Might Also Like

9 komen

  1. ala same la..slalu gk jadi camtu..buat dono jek..hahahah..mls nk layan..besela kadang cacat jgk nmpk blog kita ..hehe

    ReplyDelete
  2. laa...pulak dah.kita punya pulak, tak boleh nak log out..jadik klik x jela..macam tak tutup2..gitu je..tp takat ni takdela hilang situ sini..pastu takdela pulak takleh nak log in..

    ReplyDelete
  3. Lately blogspot sengal sket lah ami.

    ReplyDelete
  4. Tu lah suziey, memang nampak cacat jer rasa ☺☺

    ReplyDelete
  5. fiza..
    mmg blogspot mengong lately..nak sign out pon takleh dah berhari2..tapi tak pelah..janji bleh sign in..harharhar :p

    ReplyDelete
  6. Memang pon, kekadang tak boleh nak komen.

    ReplyDelete
  7. sy pun hadapi masalah yg sama...dah dua kali dah jadi macam ni...

    sy ignore jer la.... ;)

    jom ke APA KATA HATI pulak ;
    KUALA LINGGI - PART 1

    ReplyDelete
  8. Assalam..
    ya ka? pernah jgk jadi sekali kat blog lain.ingatkan line internet x ok, mgkin loading x sempat nak habis...

    ReplyDelete
  9. ko selalu ade prob2 nih kan? sbb blog ko glamer sgt hahhaha

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page