IKLAN di Blog...Teguran buat BLOGGER

Wednesday, May 18, 2011

Tak salah kan kalau tegur menegur sesama kita ☺☺☺. Tegur menegur kan amalan mulia...tak gitu senah...muahahahaha...Buka teguran apa pon, pasal iklan. Kalau nak tepek iklan, kalau boleh iklan tu tolonglah jangan di letak kat tengah² atau di tepi kiri atau kanan yang boleh beri kesan kat entry. Ni antara yg aku sempat print screen.



Macam mana nak baca kalau macam nih gamaknya. Bukan apa, susah bebenor nak membaca bila iklan tu kluar. Nak terkeluar biji mata rasanya. Pastu nak comment pon tak boleh sebab iklan tu dah tutup kotak comment, macam mano tu? Kekadang terpaksa adjust arrow key ni sebab nak baca gak. Kalau jenis yang hilang sabar, awal² dah tekan button 'X'.

Buat kawan² yang rasa ada tepek iklan macam nih, harap² tukarlah tapak iklan kat tempat lain yer. Kesian kan kawan² lain macam aku nih nak membacanya. Aku takkan tekan button 'X' selagi aku tak habis baca entry uols. Tapi kalau dah asyik selalu macam nih...harap maklum lah yer.

Akhir kata...PEACE, NO WAR...sekian ☺☺☺

You Might Also Like

16 comments

  1. tau tak per weii...sakit ati jek...tu lah sebab aku jarang sinnggah blog ada iklan gitu...hahaha

    ReplyDelete
  2. betul..iklan tu sangat menganggu..asyik ikut jeee..-.-"

    ReplyDelete
  3. setujuuuuuuuuu ngan fieza....selalu terkena macam tu...geram zai tekan x aje....malas nak baca..lagi satu yang letak widget kat tepi2 tu...pun susah jugak nak klik...

    ReplyDelete
  4. camne leh jadi camtu? dia buat floating ke ape? patutnya as long as dia buat widget, benda tu takkan jadi

    ReplyDelete
  5. biasenye aku tutup trus..senang citer haha..

    Entry Terkini Sejarah Seberang Takir

    ReplyDelete
  6. ehehe..suka entry ni..lalalala~
    sebab tu blog ai takde iklan..mmg untuk dibaca sahaja..cewah..muntah hijau jap :p

    ReplyDelete
  7. Assalam...
    ramai blogger popular yg keluarkan ttg iklan di blog ni...
    mmg menyusahkan la kalau letak iklan melayang. Kalau guna smartphone, entah apa yg nak di baca...

    ReplyDelete
  8. slaluny tekan X je.. bengang sgt.. nk bce pon dh hilang nfsu dh.. tp stakat ni dua or tga blog je yg prnah jmpe..

    jemput singgah ANASAURUS :)

    ReplyDelete
  9. sama!! aritu pun ada ckp ngn sorang blogger ni..iklannya tgh alam..mcmne nak baca..grrr

    ReplyDelete
  10. err..bukan i punya kan? hehe

    ReplyDelete
  11. yelah...pernah alami...ingatkan ada problem setting ker..rupanya..saja eh..huhu...
    pendapatan iklan ni biarlah datang secara sendirinya kan.. :-)

    |Wordless Wednesday |Kartun menyerupai Wedding Prince William & Kate Middleton||

    ReplyDelete
  12. kekadang iklan banyak sangat pas tu kat tulisan susah nak baca, tension kan

    ReplyDelete
  13. tegur untuk kebaikan bersama kan.. :)

    ReplyDelete
  14. setuju ngan engko, pernah jumpa iklan begini,pernah buat juga tp last2 remove.
    p/s:agaknya strategi kot

    ReplyDelete
  15. eh bukan blog aku kn?;)punyelaaa nk kaya..letak iklan smpai gitu skali. aramak...peace!!;)

    ReplyDelete
  16. menyampah betul kalau jumpa blog macam tu. nak baca entri pun susah. ini antara penyebab trafik turun coz sape nak masuk blog yang susah naka baca kan

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive