Traffic BLOG Naik MENDADAK dengan Jayanya ☺☺

Friday, May 27, 2011

Salam pagi Jumaat semua.

Seperti tajuk di atas. Aku betul² happy semalam sebab secara tetiba traffic blog naik mendadak dengan jayanya. Adakah ini yang di namakan teknik SEO bila kita meletakkan tajuk yang sesuai untuk setipa entry? Selalunya visitor blog nih tak sampai 50 jer. Tapi lately makin bertambah...alhamdulillah. Dan semalam adalah sangat mengujakan bila traffic masuk 3 angka ☺☺


Kira ok lah kan. Bukan senang nak dapat banyak nih. Iyerlah...blog picisan jer. Ini semua gara² citer pasal Mohd Ashraf Hafiz Abd Aziz. Wah...ramai betul cari citer ni yer ☺☺☺



Pelawat yang datang semalam, pelbagai negara ^_^. Terima kasih pada kamu...kamu...dan kamu semua dan juga follower yang sudi melawat dan mengikuti blog yang tak seberapa nih. Juga komen² yang di terima untuk setiap entry. Aku sangat² menghargai setiap komen yg ada.

You Might Also Like

17 comments

  1. tahniah..tahniah..keep it up..sharingiscaring ;)

    ReplyDelete
  2. whoaa.. tahniah ye. kadang2 nak maintain traffic tu yg maleh tu.. hehe

    ReplyDelete
  3. tahniah! :)
    traffic blog semakin meningkat..

    ReplyDelete
  4. mau tak ramai org carik kak. panas tu topik ni. hihhi. tahniah kak

    ReplyDelete
  5. perghhh gelemer giler mamat tu..errrr minah tu..

    ReplyDelete
  6. diriku main hentam je nak letak tajuk ape.
    lagipun blom lagi serious nak wat trafik. ada datang tima kasih tak datang pun tak de hal hihi

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah syukur...memang banyak tuh... traffic saya tak adalah sampai 300 sehari...

    ReplyDelete
  8. NADIA: Alhamdulullah...kebetulan rejeki pelawat ramai plak ☺☺

    ReplyDelete
  9. YATI: Saya pon sama gak, kebetulan tajuk tu org cari, tu yg naik gamaknya.

    ReplyDelete
  10. AMIRAH: HEhehehe...tak der lah, ami pon glamer gak kan ☺☺

    ReplyDelete
  11. YATIE: Mekasih & thanks for drop by ☺☺

    ReplyDelete
  12. HACKERS: Ishhhh...tak lah, masih blajar selok blog lagi nih ☺☺

    JOY: Thanks joy.

    ReplyDelete
  13. KHALIDAH: Tu lah, ikut angin gak...up & down.

    ANYS: Mekasih dear.

    ReplyDelete
  14. NOJ: Mekasih noj. Memang panas lah ^_^

    LAL: Mekasih ☺☺

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive