PIZZA GARDENIA...Cepat Di Masak, Sedap Di Makan ☺☺☺

Thursday, June 23, 2011


Gigih buat pizza plak pagi nih. Tak der roti pizza, roti gardenia pon jadilah noks. Simple dan senang sangat nak buat sebab oven yang bakar kan.

Resipi pon simple jer. Sapu roti dgn mayonaise and cili sos. Letak sayur campur ngan hot dog, pastu tabur kan jer cheese kat atas tu. Tak nak hot dong tukar kan ngan tuna sekali ngan hirisan bawang holland. Bakar dlm 5 minit...siap...

You Might Also Like

10 komen

  1. rajin ko noks...tak terfikir plak aku nak buat pizza guna roti gardenia...hehee

    ReplyDelete
  2. senangnyerrrrrrrr. nnt ai try okeh

    ReplyDelete
  3. utk org xde oven mcm sy, pizza cpt dimsk di pizz hut atau dominos je la.. hehe

    ReplyDelete
  4. mmg simpLe lah!!!! x terpikir lak padahal roti gardenia melambak kat uma nie haa.. hehehe.. Thnks!!!!
    mau cuba.. =D

    p/s: cheese pakai cheesedale also can right?

    ReplyDelete
  5. wuiii..terbaek la ni...ermm bila la nak dpt hadiah oven ni..tk dapat2 pun lagik

    ReplyDelete
  6. Assalam..
    Nampak macam sedap...selalunya makan roti sapu dgn lady's choice je..

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page