Malam ini...JUVANA Episod Akhir

Monday, July 18, 2011


Siapa yang mengikuti cerita nih dari awal mesti tak sabar nak tunggu malam ni kan...termasuklah aku and hubby. Buat peminat drama bersiri JUVANA, jangan lupa malam ni merupakan episod terakhir.

Apa yang akan terjadi pada Daim dan rakan²? Siapa pula yang akan menyelamatkan Cikgu Zakiah? Adakah Cikgu Zakiah akan di bunuh seperti yang di sarankan olek Botak? Pertarungan sengit antara Botak dan Daim...siapa yang akan menang? Sama² kita tengok malam nih ^_^

You Might Also Like

12 komen

  1. tak sabar nak nengok episod akhir... sungguh teruja

    ReplyDelete
  2. Sy pon peminat citer ni, tak sbr nk tgk ending dia

    ReplyDelete
  3. daku selalu tertinggal cerita nie..hurm..

    ReplyDelete
  4. nak tengok..!! huk huk huk..harap malam ni ahmad tido awai la..kalo x tak dpt ler nak tgk..

    ReplyDelete
  5. akak follow citer ni ek.. lia tengok2 gitu aja. tapi best jugak citer ni walau sesekali lia tgk.. :)

    ReplyDelete
  6. kite pun follow ;D tak saba nk tgk ending. rasenye mmg ada yg mati, tapi tatau sape. Botak kot? ;p
    suke cite tu sbb kalau suspen, suspen abis, tapi kalau sengal tak leh blah hehe..

    ReplyDelete
  7. uik, ramai jugak yg layan citer ni ek?

    ReplyDelete
  8. amboi! banyak betol speku dari tuan punye blog ni! terbaek aaaa!...

    ReplyDelete
  9. tak sabar nak tgk malam ni..

    ReplyDelete
  10. saya tak pernah tgk citer nih. tapi tadi tertegk pulak. best jugak, rugi tak follow dari dulu

    ReplyDelete
  11. yeayy dh tgk semalam...benci betul tgk muka ketua warden tu..ape eh naman dia..yg pakai kopiah tu..wakaka lupa lak nama..

    ReplyDelete
  12. SAYA TENGOK... BEST.. BEST CERITANYA...

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page