Rancangan Adik dan Al-Quran @ TV9 Di hentikan?

Tuesday, July 26, 2011

Tak tahu lah sejauh mana kesahihannya. Di hentikan buat sementara waktu atau di hentikan untuk masuk segmen yang baru atauuuuuu di hentikan terus. Hanya mereka yang terlibat sahaja yang boleh memberi jawapan. Dari last week aku perasan dah tak der rancangan nih, di gantikan dengan Mari Bertarannum. Pastu petang smalam try bukak, ganti ngan citer lain plak...haihhhhhh...

Ada sumber² yang aku baca mengatakan yang rancangan Adik dan Al-Quran di hentikan sebab ustaz zamri di lihat menghadiri perhimpunan BERSIH. Gambar boleh tengok kat SINI

Yang ini pulak page ustaz zamri.


Kalau di sebabkan gambar itu rancangan Adik dan Al-Quran di hentikan, adalah sangat tak wajar dan tak patut. Kenapa nak di politikkan rancangan nih?

Rancangan yang berilmu dan bermanfaat untuk menigkatkan pengetahuan dalam Al-Quran di hentikan, tapi citer² indon pagi...petang...siang...malam dan rancangan² hiburan yang tak bermanfaat makin berleluasa.

Aku percaya, ramai yang meminati citer nih. Bukan budak kecik jer...orang dewasa, muda, tua suma suka citer nih. Kalau tak nak rancangan ni di hentikan, marilah kita sama² 'like' page nih di FB.

You Might Also Like

10 comments

  1. kan kan kan..tak paham sungguh ler apsal dihentikan semata2 sebab tu..takkan la sampai takut sgt dijatuhkan.kalo kita benar buat apa nak takut.

    ReplyDelete
  2. dah tahu minggu lepas...tak bestkan....kerana politik semuanyer kena banned

    ReplyDelete
  3. AMIRAH: Tu lah, memang tak patut lah

    ************************************************************************

    ZAIDAH: Baru jer tau pasal menda nih. suma nak di banned nya.

    ReplyDelete
  4. sedih n emo tau bila dapat tau rancangan tu dihentikan..sebab anak saya suka rancangan tu....

    ReplyDelete
  5. tu la pasal...
    pasal bnda gitu pun terus rncgn best ni dihentikan

    ReplyDelete
  6. anak aku si abang tu suka program tu..

    ala nok, biasa la tu, nak komen lebih2 kang jadi isu lak...huhu...

    ReplyDelete
  7. B**** betol rancangan macam gini pun nak politik kan tak paham la dengan MALAYSIA sekarang ni...

    ReplyDelete
  8. Adalah lagi bagus jika politik itu hanya dlm hati. Dan jika kita bertindak sekalipun ,itu hak kita. Dan kenapa mesti benda yg berkait dgn kita (yg lgsg tak ada kena mengena dgn politik) turut terbabit sama?

    Sudah2lah meraih simpati rakyat jika begini sikapnya. Saya semakin hilang minat.....

    =(

    ReplyDelete
  9. wowww bab2 ni pening...politik yg tak habis..kadang2 kalau blog berpolitik pon boleh digodam bagai...paling sakit bila bini berblog laki tak dpat biz...keji kann...

    (me-double IS momma...malas letak link ;))

    ReplyDelete
  10. Ustaz Zamri tu classmate saya masa belajar di SMKASL :)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive