Sedihlah.....

Friday, July 01, 2011

Haihhhhh...blogspot buat hal lagi lah smalam. Syok² dah buat entry tak bley publish plak. Ok...ni entry smalam.


My boss last day hari nih. Lady boss yang best. Ada yang kata boss pompuan nih cerewet. Memang tak di nafikan lah, cerewet memang ada. Tapi tak der lah teruk sangat. Biasalah...orang pompuan nih kalau buat keja nak kena detail.

Sedihlah...Dapat bos yang best, colleague yang best, sumanya resign sebab tak tahan dengan *org tu*.

Sedihlah...boss pesan kerja elok². Even environment dah tak best. Fikirkan yang kita kerja untuk company, bukan untuk *org tu* tu. Kalau fikir pasal *org tu*, memang sakit hati. kalau ikutkan...dia memang sayang nak resign, tapi nak buat macam mana. Kesabaran pon ada hadnya gak kan. Dah orang tak pandang kemampuan kita, buat apa kita nak bertahan lagi.

Sedihlah...Working environment skang makin membosankan. Tak macam dulu. Lately nih pon nak kerja rasa macam tak best...tak der mood...tak seronok. Kalau dah ada politik kat office nih, faham² jer lah.


Untuk my lady bos tu, all the best to you.

You Might Also Like

7 komen

  1. tak elok ko sedih2...nanti pengeluaran susu merundum...hehehe

    ReplyDelete
  2. Assalam..
    Perasan jgk blogspot bermasalah semalam, nasib baik sempat copy dan paste kat mana2 dulu lepas taip..Kalau tidak, penat je mengarang..

    ReplyDelete
  3. samalah kat sini fiza...zai rasa semua tempat sama aje klu ade politik dalam office memang nak kerja motivasi dah down

    ReplyDelete
  4. CIK MOT:

    Tu lah. Aku malas nak fikir dah.


    ************************************************************************

    IZA:

    Memang masalah btul smalam. Buat org tension jer blogspot ni tau.

    ReplyDelete
  5. ZAIDAH:

    Kan...kerja jer lah selagi tahan.

    ReplyDelete
  6. blogger mengong semalam kan..la...sapela agaknya "orang itu"..powerful betul dia nampaknya..sape weh..ceciter

    ReplyDelete
  7. hmm, memang tak best nak kerja kalo politik dlm opis yg semakin terlampau..

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page