Selamat Hari Lahir untuk DIRI SENDIRI

Thursday, July 07, 2011


Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan A.F.I.Z.A.H
Allah selamatkan kamu

Tak der orang nak nyanyi kan lagu birthday, nyanyi sendiri jerlah...hehehehe...

Alhamdulillah...hari nih 7 julai 2011 bersamaan dengan 5 sya'ban 1432, bertambahlah satu lagi angka. Syukur padaNYA kerana masih di beri peluang untuk bernafas di bumi nih. Di beri kesihatan yang baik untuk mencari rezeki di samping menjaga suami dan anak². Di beri kekuatan dan semangat yang tinggi untuk menghadapi cabaran dan dugaan dariMU dan di beri nikmat untuk merasa kebahagiaan bersama keluarga. Syukur pada mu ya ALLAH ^_^


You Might Also Like

31 komen

  1. happy besday..semoga murah rezeki dan sihat selalu .amin

    ReplyDelete
  2. wahh happy birday 2 u ..semoga panjang umo di murahkan rezki..amin

    ReplyDelete
  3. Happy birthday FIZA, semoga panjang umur, murah rezeki dan gembira disamping family tersayang....

    ReplyDelete
  4. lorrr! hari jadi kak fiza ke?? hepi besday! nak mkn ape hari ni? saya belanje ☺☺

    ReplyDelete
  5. ai pun bulan tujuh.. tak lama jugak lagi, tapi tarikh yu mmg terbaik.. 7/7

    hepi besday, moga kehidupan kami sentiasa diberkati dan dirahmati Allah swt selalu...

    ReplyDelete
  6. happy birthday to you..happy birthday to fiza....happy birthday to you...may this birthday brings you lots of love and happiness always :)

    ReplyDelete
  7. hepi beday...yang ke berapa tu...hehehe..gi lah jejalan reward utk diri sendiri...

    ReplyDelete
  8. happy buzzday to u..happy always!!

    ReplyDelete
  9. arini besday ko?waaa..hepi besday..may you have a gud one!semoga dikurniakan kesihatan yg baik, dimurahkan rezeki, dipermudahkan segala urusan dan ceria2 selalu okeh!

    ReplyDelete
  10. Selamat hari tua.hehehe ! Semoga kau dilimpahi rezeki Dan diberikan kesihatan... Tetiba eku emo plak.sob sob sob

    ReplyDelete
  11. eppy bday dikkk
    semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki yaaa :)
    aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    ReplyDelete
  12. happy birthday akak... semoga bahagia dan dimurahkan rezeki.. aminnnn...

    ReplyDelete
  13. waa hepi besday...yg ke berapa ni? ehehe

    ReplyDelete
  14. happy besday to u...semoga murah rezeki...n diberikan kesihatan yang baik...amin

    ReplyDelete
  15. eppy sebeday cik fiza gojes!!! huhuh

    ReplyDelete
  16. Assalam...
    Happy birthday...
    Moga panjang umur..murah rezeki..

    ReplyDelete
  17. Wahh!

    Allah selamatkan kamu,
    Allah selamatkan kamu,
    Allah selamatkan Fiza yang comel,
    Allah selamatkan kamu!

    Happy birthday to you,
    Happy birthday to you,
    Happy birthday to Fiza,
    Happy birthday to you......

    Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan bahagia selamanya bersama keluarga tercinta!

    ReplyDelete
  18. happy birthday dear.
    any special celebration?

    ReplyDelete
  19. happy birthday fiza...moga dikurniakan kesihatan yg baik dan dirahmati Allah selalu

    ReplyDelete
  20. Eppi besday to u fiza!!! Mg pjg umur n dimurahkan rzki ye

    ReplyDelete
  21. happy bsday ya...semoga happy selalu di sisi kuarga...

    ReplyDelete
  22. happy b'day
    semoga panjang umur dan murah rezeki

    ReplyDelete
  23. berapa angkanya tu???? hehehe happy birthday!!!

    ReplyDelete
  24. happy besday fiza...boleh i tau yang ke berapa tak?? hehe

    ReplyDelete
  25. eh nok..aku tak wish kat sini lagik..tapi aku ade wish kat blog kan..takpe2, aku wish lagik skali happy belated bday dear:))

    ReplyDelete
  26. fiza!

    hepi belated besday! sori lah xtau pulak besday ko. diharap ko makin bahagia dan dapat masuk syurga la ye. aminnnn

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page