Semalam yang MALANG

Thursday, July 07, 2011



Panas hati btul balik keja petang smalam. Jalan jammed giler nak mamp**. Dekat 1 jam tersangkut dalam jalan sesak tu. Bikin hati panas jer. Aku pon tak tau apa puncanya. Nak kata accident, tak der plak. Tak taulah kalau masih ada road block petang² tu. Sebab pagi smalam kan jammed teruk. Perhimpunan BERSIH nyer pasal lah nih. Tak pasal² menyusahkan pengguna jalanraya. Memang penat giler ah. Keta manual plak tu. Faham² lah kan.


Tak habis lagi malang. HP bley tertinggal dalam keta. Balik² jer kena marah plak ngan en. somi. Sebab dia call banyak kali tak angkat...risau katanya...hhhmmmmmm...what a bad day yesterday :-(



You Might Also Like

11 comments

  1. semalam ade lori sampah rosak kat depan uniten... kesian kak fiza.. saya as usual lalu laluan shortcut saya.. lain kali kak fiza follow yeee

    ReplyDelete
  2. aku pun nak marah gak..sebab bersih laki aku kena keje tau...arghhhh....

    ReplyDelete
  3. wuuu..mmg jem kepala otak bila jem jalan raya kann...

    ReplyDelete
  4. kat sini dah dekat dua minggu polis buat road block katanyer pasal nak pantau takut ade perhimpunan tu lah...menyusahkan orang aje...

    ReplyDelete
  5. CINTA: Iyer ker. Tapi tak nampak plak lori kat tepi tu.

    ************************************************************************

    CIK MOT: Laaa...laki ko jadi polis bantuan ker CM ☺☺. Laki aku plak boss bagi cuti ^_^

    ReplyDelete
  6. IZWA: Huhuhuhu...sian kan.

    ************************************************************************

    TINA: Tau tak per, memang jammed satu badan ☺☺

    ReplyDelete
  7. ZAIDAH: Memang menyusahkan betul kan. Kena fikir byk kali nak kluar weekend nih.

    ReplyDelete
  8. ramai komplen pasal jam ni kan.. susahkan org yg bekerja aja ngadap jammed ni..

    ReplyDelete
  9. ni sebab kerajaan panik ni..lahai belum pun lagi setat demontrasi nya..camne pun jgn le sampai nak nyusahkan org pulak kan

    ReplyDelete
  10. fuhh..hari sabtu ni tak tau la mcm mana kan..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive