Jualan Gudang PEMANIS, Beli Satu Percuma Dua!!

Thursday, August 18, 2011


Pada siapa yang malas nak bancuh air untuk Hari Raya nanti, bley ah terjah jualan gudang PEMANIS nih.


Tapi kan, weekdays lah plak jualan gudangnya. Takkan nak amik cuti kot. Aku air bergas ni memang tak suka sangat minum. Tapi nengok ada air Twister Orange, Blackcurrant and apple...macam best lah plak kan. Kena tanya hubby dulu nih, kot² dia nak gi kan. Dekat ngan umah ^_^. Ada yang nak kirim ker? Kirim salam boleh lah...ekekekekeke...



You Might Also Like

11 komen

  1. hamboi gudang pemanis nama nye? haha

    ReplyDelete
  2. SAYA MINUM AIR BERGAS KELUARAN HPA... ORANG KITA YANG BUAT.. :)

    ReplyDelete
  3. Beli utk raya jee ?:D
    ok la tu..

    ReplyDelete
  4. ni kalo org dtg beraya ni memang senang..tuanggg je

    ReplyDelete
  5. alaaaaaaaaaa....nak kirim gakkk..hehe

    ReplyDelete
  6. selalu bli kat nsk aje.. hehehe

    ReplyDelete
  7. Bangi? Adehh! Tp takpelah....kempen kurangkan gula la mcm nie. Hahahah!

    ReplyDelete
  8. dkt sgt dgn opis..hehe.. boleh beli ni..

    ReplyDelete
  9. nice.. ingatkan kat KL..huhu.. mujur kat selangor.. jimat duit.. hahaaha

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page